1.

پاسخ محتوای یونی و فعالیت آنتی اکسیدانی جو به روش‌های کاربرد اسیدسالیسیلیک در شرایط شور

صفحه 1-11
سیده الهه هاشمی؛ یحیی امام؛ هادی پیرسته انوشه

2.

تأثیر اسید سالیسیلیک بر ویژگی‌های مورفولوژیکی هیبریدهای ذرت شیرین در شرایط تنش آبی

صفحه 11-20
سید سالار حبیب پور؛ احمد نادری؛ شهرام لک؛ هوشنگ فرجی؛ مانی مجدم

3.

بررسی سازگاری و شاخص‌های تحمل تنش خشکی در ژنوتیپ‌های پیشرفته گندم نان

صفحه 21-30
حبیب اله سوقی

4.

بررسی اثر دورهای مختلف آبیاری بر کیفیت تبدیل دانه ژنوتیپ‌های برنج هوازی در شمال خوزستان

صفحه 31-45
کاوه لیموچی؛ مهرداد یارنیا؛ عطا اله سیادت؛ ورهرام رشیدی؛ عبدالعلی گیلانی

5.

تأثیر رژیم‌های آبیاری بر عملکرد دانه و شاخص‌های سودمندی جو (Hordeum vulgare L.) در کشت مخلوط با حبوبات

صفحه 46-58
سید حسام نیک سیرت؛ احسان بیژن زاده؛ علی بهپوری

6.

بررسی تاثیر دور آبیاری و مقادیر کود نیتروژن بر برخی از شاخص های رشد و عملکرد ذرت

صفحه 59-71
ابراهیم امیری

7.

بررسی خلاء عملکرد نخود (Cicer arietinum L.) آبی در سطوح مختلف آبیاری تکمیلی: مطالعه شبیه سازی

صفحه 72-84
سیدرضا امیری

8.

اثر کاربرد جداگانه و تلفیقی فسفر و کود زیستی فسفر بارور 2 بر ویژگی‌های رویشی، عملکرد دانه و میزان اسانس گشنیز (Coriandrum sativum)

صفحه 85-96
فرزین عبدالهی؛ سمیه رستگار؛ صابر ارزانی

9.

اثر منبع و مقدار مصرف پتاسیم بر ویژگی‌های کیفی چغندر قند رقم ارس در شرایط آبیاری کامل و محدود

صفحه 97-108
مهدی مهراندیش؛ متین جامی معینی؛ محمد آرمین

10.

بررسی تاثیر سطوح مختلف کود فسفاته و باکتری‌های محرک رشد گیاه بر فراهمی برخی عناصر غدایی و شاخص های عملکردی گندم

صفحه 109-120
رویا بابایی؛ محمد میرزایی حیدری؛ مسعود بازگیر

11.

ارزیابی اثر کاربرد سلنیوم بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه و روغن کلزا در شرایط کشت نرمال و تاخیری

صفحه 121-131
عبدالرضا داودی؛ بهرام میرشکاری؛ امیرحسین شیرانی راد؛ فرهاد فرح وش؛ ورهرام رشیدی

12.

تاثیر تراکم بوته بر برخی صفات مورفولوژیک، عملکرد و اجزای عملکرد ارقام آفتابگردان (Helianthus annuus L.)

صفحه 132-144
افشین مختاری؛ سید غلامرضا موسوی

13.

بررسی ساختار ریشه و برگ ارقام عدس (Lens culinaris Medic) تحت تنش نوری و باکتری آزوسپیریلیوم

صفحه 145-156
فرشته دارابی؛ علی حاتمی؛ محمد جواد زارع؛ رحیم ناصری

14.

بررسی روند تغییرات تجمع ماده خشک در اندام‌های مختلف چهار رقم گلرنگ

صفحه 157-168
بنیامین ترابی؛ حسن سعادتخواه؛ ولی اله دادرسی؛ نسترن صلحی اسکویی

15.

بررسی روابط بین برخی از صفات کمی و کیفی ژنوتیپ‌های برنج با استفاده از تجزیه همبستگی و تجزیه به عامل‌ها

صفحه 170-180
احمد مجیدی مهر

16.

بررسی تاثیر تغییر اقلیم بر طول دوره رشد و مراحل فنولوژیک رشد گندم در منطقه زابل

صفحه 181-191
حمید محمدی؛ محمود رمرودی؛ محمد بنایان؛ محمد رضا اصغری پور؛ حمیدرضا فنایی

17.

مطالعه مقادیر برخی فلزات سنگین در خاک‌ها و گیاهان اطراف منطقه صنعتی شهرکرد

صفحه 192-205
مهراب یادگاری

18.

تأثیر مقادیر مختلف کود اوره بر عملکرد و تجمع نیترات در اندام های قابل مصرف ریحان بنفش (Ocimum basilicum L.)

صفحه 206-217
غلامرضا معافپوریان؛ محمد سعید تدین

19.

بررسی کاربردکودهای زیستی جلبک دریایی وآزولابرگیاه زینتی اطلسی ایرانی

صفحه 218-226
حوریا جهانی؛ محمد سعید تدین؛ غلامرضا معاف پوریان

20.

تأثیر کاربرد موادآلی و بازیافتی بر تعدادی از خصوصیات رشدی، مورفولوژیکی و کیفی گیاه دارویی همیشه‌بهار (Calendula officinalis L.)

صفحه 218-226
داود نادری؛ ساجده امین الرعایا؛ احمدرضا گلپرور

21.

اثر باکتری های ریزوبیوم و ازتوباکتر به عنوان کود زیستی بر صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گل جعفری آفریقایی رقم دیسکاوری (Tagetes erecta L. cv. Discovery)

صفحه 227-237
سحرناز حیدری؛ محمدسعید تدین؛ غلامرضا معاف پوریان

22.

بررسی کیفیت علوفه ی گونه Gymnocarpus decander در مراحل مختلف فنولوژیک در استان هرمزگان (مطالعه موردی: مراتع شهرستان رودان)

صفحه 246-254
محمد امین ناصری بازیاری؛ محمد پیچند؛ کیان نجفی تیره شبانکاره

23.

بررسی اثر آللوپاتی بقایای آفتابگردان بر جوانه زنی و رشد گیاهچه گندم و کلزا

صفحه 260-264
فرحناز ممتازی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب