تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 9,997 |
تعداد مقالات | 83,560 |
تعداد مشاهده مقاله | 77,801,961 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 54,844,367 |
1. | کیفیت میکروبی و شیمیایی ماست پاستوریزه تولیدی کارخانههای لبنی استان زنجان بین سالهای 1390 تا 1392 | |
صفحه 1-7 | ||
عادل میرزاعلیزاده؛ مهران محسنی؛ عباسعلی زمانی؛ حمید بارانی بناب | ||
2. | بررسی آلودگی برخی انواع آب میوه به باکتری آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس با استفاده از روش PCR و RFLP | |
صفحه 9-14 | ||
حسین معتمدی؛ امیر تاج بخش | ||
3. | مقایسه اثر نانوسیل و آب اکسیژنه در کاهش بار اشریشیاکلی سطح پوسته تخم مرغ | |
صفحه 21-25 | ||
مجید غلامی آهنگران؛ محسن جعفریان؛ مازیار حاج صالحی | ||
4. | ارزیابی وضعیت میکروبی عرقیات گیاهی عرضه شده در کاشان در سال 1391 | |
صفحه 27-33 | ||
نوید مزروعی آرانی؛ رضا شرافتی چالشتری | ||
5. | خواص ضد باکتریایی اسانس برگ شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L. Hérit) بر میکروارگانیسم های بیماری زای مواد غذایی | |
صفحه 35-42 | ||
هدی محمدزاده؛ علی محمدی ثانی؛ شهرام شعیبی | ||
6. | مقایسه واکنش زنجیرهای پلیمراز و کشت برای تشخیص سودوموناس آئروجینوزا و اشریشیاکلی در آبهای معدنی و آشامیدنی بسته بندی شده | |
صفحه 43-49 | ||
مهوش پویان؛ عباس دوستی؛ حمیدرضا کبیری؛ فاطمه دریس | ||