1.

کیفیت میکروبی و شیمیایی ماست پاستوریزه تولیدی کارخانه‌های لبنی استان زنجان بین سال‌های 1390 تا 1392

صفحه 1-7
عادل میرزاعلیزاده؛ مهران محسنی؛ عباسعلی زمانی؛ حمید بارانی بناب

2.

بررسی آلودگی برخی انواع آب میوه به باکتری آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس با استفاده از روش PCR و RFLP

صفحه 9-14
حسین معتمدی؛ امیر تاج بخش

3.

مقایسه اثر نانوسیل و آب اکسیژنه در کاهش بار اشریشیاکلی سطح پوسته تخم مرغ

صفحه 21-25
مجید غلامی آهنگران؛ محسن جعفریان؛ مازیار حاج صالحی

4.

ارزیابی وضعیت میکروبی عرقیات گیاهی عرضه شده در کاشان در سال 1391

صفحه 27-33
نوید مزروعی آرانی؛ رضا شرافتی چالشتری

5.

خواص ضد باکتریایی اسانس برگ شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L. Hérit) بر میکروارگانیسم های بیماری زای مواد غذایی

صفحه 35-42
هدی محمدزاده؛ علی محمدی ثانی؛ شهرام شعیبی

6.

مقایسه واکنش زنجیره‌ای پلیمراز و کشت برای تشخیص سودوموناس آئروجینوزا و اشریشیاکلی در آب‌های معدنی و آشامیدنی بسته بندی شده

صفحه 43-49
مهوش پویان؛ عباس دوستی؛ حمیدرضا کبیری؛ فاطمه دریس


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب