Toggle navigation
صفحه اصلی
فهرست نشریات
تماس با ما
English
فهرست نشریات
همه نشریات
علوم انسانی و اجتماعی
علوم پایه
علوم پزشکی
فنی و مهندسی
کشاورزی و منابع طبیعی
مدیریت و اقتصاد
هنر و معماری
پیوندهای مفید
دانشگاه آزاد اسلامی
معاونت پژوهش و فناوری
سامانه ارزیابی نشریات علمی
اخبار و اعلانات
همایش سردبیران نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
سامانه یکپارچه نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
آمار
تعداد نشریات
418
تعداد شمارهها
9,997
تعداد مقالات
83,560
تعداد مشاهده مقاله
77,802,884
تعداد دریافت فایل اصل مقاله
54,844,977
1.
بررسی ویژگی های مخلوط آرد گندم ارقام مختلف وسمولینای گندم دوروم با هدف افزایش کیفیت محصولات خمیری
صفحه
1-13
مشاهده مقاله
اصل مقاله
261.26 K
2.
بررسی اثر پودر خردل زرد بر گرانروی ، پایداری تعلیق ، تندی و ویژگی های حسی سس مایونز
صفحه
14-34
مشاهده مقاله
اصل مقاله
384.99 K
3.
بررسی خصوصیات جریان پذیری خمیر خرما
صفحه
35-49
مشاهده مقاله
اصل مقاله
230.15 K
4.
بررسی تاثیر فرمولاسیون های مختلف بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی مارگارین مایع سرخ کردنی
صفحه
50-63
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.39 M
5.
بررسی میزان بلانکیت در آب نبات تولیدی در کارگاه های شهرستان بجنورد طی سال 1388
صفحه
64-79
مشاهده مقاله
اصل مقاله
218.55 K
6.
اثرات اشعه ی گاما و انجماد بر بار میکروبی و خواص فیزیکو شیمیایی گوشت ماهی قزل آلا
صفحه
80-93
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.75 M
7.
تشخیص تقلب در روغن زیتون به روش گازکروماتوگرافی
صفحه
94-101
مشاهده مقاله
اصل مقاله
189.55 K
8.
کاربرد بیورئولوژی در طراحی فرآیندهای زیستی
صفحه
102-112
مشاهده مقاله
اصل مقاله
240 K
سامانه مدیریت نشریات علمی.
قدرت گرفته از
سیناوب