1.

بررسی ویژگی های مخلوط آرد گندم ارقام مختلف وسمولینای گندم دوروم با هدف افزایش کیفیت محصولات خمیری

صفحه 1-13

2.

بررسی اثر پودر خردل زرد بر گرانروی ، پایداری تعلیق ، تندی و ویژگی های حسی سس مایونز

صفحه 14-34

3.

بررسی خصوصیات جریان پذیری خمیر خرما

صفحه 35-49

4.

بررسی تاثیر فرمولاسیون های مختلف بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی مارگارین مایع سرخ کردنی

صفحه 50-63

5.

بررسی میزان بلانکیت در آب نبات تولیدی در کارگاه های شهرستان بجنورد طی سال 1388

صفحه 64-79

6.

اثرات اشعه ی گاما و انجماد بر بار میکروبی و خواص فیزیکو شیمیایی گوشت ماهی قزل آلا

صفحه 80-93

7.

تشخیص تقلب در روغن زیتون به روش گازکروماتوگرافی

صفحه 94-101

8.

کاربرد بیورئولوژی در طراحی فرآیندهای زیستی

صفحه 102-112


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب