1.

بررسی تاثیر استفاده از نانو کامپوزیت نقره و دی اکسید تیتانیوم در بسته‌بندی مورد استفاده در نگه‌داری خرمای مضافتی بر تغییرات میکروبی آن طی دوره‌ی انبارداری

صفحه 1-11

2.

بررسی اثرات سینرژیستی فسفولیپیدها بر اسید گالیک در محیط تالو اولئین

صفحه 9-22

3.

بررسی تاثیر باکتریوسین Z و بنزوات سدیم بر افزایش زمان ماندگاری فیله‌ی ماهی سفید

صفحه 19-29

4.

بررسی اثر چند ترکیب پری بیوتیکی بر زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک بیفیدو باکترلاکتیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر پاستوریزه‌ی تخمیر نشده

صفحه 29-35

5.

ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی زعفران طی دوره‌ی نگه‌داری یکساله

صفحه 35-46

6.

بهینه‌سازی فرایند استخراج آنتوسیانین زرشک در حضور امواج فراصوت

صفحه 45-52

7.

تأثیر پیش فرآیندهای مختلف در فرآیند خشک کردن موز توسط مایکروویو

صفحه 53-66

8.

بررسی اثرکنسانتره‌ی کشمش بر کیفیت نان حجیم

صفحه 65-76


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب