1.

مقایسه اثر عصاره آبی و اتانولی کرفس ( Apium gavelens) در جلوگیری از رشد آسپرژیلوس فلاووس، ترایکوفایتون روبروم و کاندیدا آلبیکنس درشرایط in vitro

صفحه 1-12
رباب ابراهیمی باروق؛ سید جمال هاشمی؛ روشنک داعی؛ صادق خداویسی؛ پگاه آردی؛ شیما پارسای

2.

مطالعه‌ توان زیستی چند ژنوتیپ گرده و مقایسه گرده‌افشانی دستی و طبیعی در پسته (.Pistacia vera L)

صفحه 13-26
نجمه حسینی؛ فرخنده رضانژاد؛ الهه زمانی بهرام آبادی

3.

تأثیر روش تولید، استخراج و خالص سازی، بر خاصیت ضد سرطانی پلی ساکاریدهای قارچی

صفحه 27-42
هاله الوندی؛ اشرف السادات حاتمیان زارمی؛ بهمن ابراهیمی حسین زاده؛ زهرا بیگم مختاری حسینی؛ حامد آقاجانی

4.

تأثیر منابع کربن گلوکز، ساکاروز و لاکتوز بر رشد باکتری آلکالیجنس اوتروفس جهت تولید پلی هیدروکسی بوتیرات

صفحه 43-52
عاطفه فرجادمنش؛ سید احمد عطائی

5.

تاثیر پرتو فرابنفش بر ساختار تشریحی گیاه شمعدانی عطریPelargonium graveolens L’Her

صفحه 53-62
مرجان آذرافشان؛ مریم پیوندی؛ حسین عباسپور؛ زهرا نورمحمدی؛ احمد مجد

6.

بررسی ارتباط چند شکلی ژن pik3cA (rs7640662) با ابتلا به سرطان تخمدان در استان آذربایجان شرقی

صفحه 63-68
ابوالفضل قربانی؛ سید رقیه تیزمغز

7.

بررسی ساختار تشریحی و مواد موثره کلم بروکلی در دو اقلیم مختلف

صفحه 69-77
زهره جعفری؛ مریم دهقان؛ زهرا کرانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب