1.

اثر پوشش خوراکی کاراگینان- اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای یخچال

صفحه 1-15
سپیده کیانی قلعه سرد؛ علی فضل ارا؛ مریم قادری قهفرخی؛ مهدی پورمهدی

2.

تعیین کیفیت بهداشتی خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus) هفت برم استان فارس از نظر عناصر سنگین انباشته ‌شده در محصول

صفحه 17-28
نیما شیری؛ امین غلامحسینی؛ رضا سلیقه زاده؛ احمد رهبر؛ نگین درخشش

3.

اثر مهاری لاکتوکوکوس لاکتیس مولد نایسین بر سویه‌های لیستریا مونوسایتوجنز در پنیر سفید فراپالایشی

صفحه 29-43
سیده رعنا حمیدی؛ شهرام حنیفیان

4.

طراحی و ساخت حسگر رنگ‌سنجی جدید برپایه هماتوکسیلین به‌منظور شناسایی تازگی میگو در طی مدت نگهداری

صفحه 45-59
سمیرا مزیدی؛ نوید نصیری زاده؛ محمد میرجلیلی؛ مسعود روحانی مقدم؛ محمدعلی شیرغلامی

5.

اثر ضد باکتریایی نانو ذرات اکسید آهن (Fe3O4) در تصفیه آب

صفحه 61-71
نعیمه شعبانی لکرانی؛ افشین جوادی؛ هدی جعفری زاده- مالمیری؛ حمید میرزایی؛ جاوید صادقی

6.

تأثیر روش پخت و زمان خیساندن بر غلظت فلزات سنگین (سرب، کادمیوم، نیکل و کروم) در برنج

صفحه 73-85
آذر عباسی؛ سید مصطفی صادقی؛ ماندانا طایفه

7.

بررسی میزان آلودگى گوشت گاوهاى ذبح‌شده در کشتارگاه صنعتى ارومیه به انگل سارکوسیست با روش PCR و مقایسه با دو روش ماکروسکوپی و هضمی

صفحه 87-97
فاطمه قاسمی کهریزه؛ عباسعلی مطلبی مغانجوقی؛ سهراب رسولی

8.

پلی‌مورفیسم ژن aroA در استافیلوکوکوس اورئوس‌های جدا شده از شیر خام و پنیر سنتی

صفحه 99-106
عزیزه حسین خانی؛ علیرضا منادی سفیدان؛ جلال شایق


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب