1.

ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانتی و کاربرد تکنیک HPLC جهت آنالیز ترکیبات فنلی عصاره برگ درخت بادام زاگرسی (Amygdalus haussknechtii L.)

صفحه 1-9
علی اصغر حاتم نیا؛ ربیع شریفی

2.

اثر هیومیک اسید بر رشد، عملکرد و برخی پارامترهای فیزیولوژیک گندم (Triticum aestivum L.) تحت تنش شوری

صفحه 10-22
رضا شریفی اصل؛ مهناز جاسمی منش؛ محمد میرزایی حیدری

3.

مقایسه اثر سیلیکون معدنی و نانوسیلیکون بر برخی صفات بیوشیمیایی و فتوسنتزی در گیاه ذرت Zea mays L.تحت تنش شوری

صفحه 23-38
محبوبه زراوشان؛ احمد عبدل زاده؛ حمیدرضا صادقی پور؛ پویان مهربان جوبنی

4.

ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی و خصوصیات بیوشیمیایی گیاه دارویی شنبلیله (Trigonella foenum- graecum L.) در واکنش به سولفات آهن و بیوپتاس تحت تنش خشکی

صفحه 39-52
محمد حسین امینی فرد؛ حمیرا قادری زه؛ حسن بیات؛ علیرضا صمدزاده

5.

تاثیر کاربرد بنزیل آدنین بر کاهش پراکسیداسیون لیپید و میزان کاروتنوئیدها درگل سوسن‌‌ (Lilium oriental cv. Belladona)

صفحه 53-64
ریحانه عارف نیا؛ عبدالله حاتم زاده؛ محمود قاسم نژاد

6.

ارزیابی برخی شاخص‌های کمی و کیفی ارقام محلی برنج (Oryza sativa L.) در نظام‌های کاشت شالیزاری در شمال ایران

صفحه 65-83
نادر معینی؛ محمدرضا داداشی؛ سلمان دستان؛ ابولفضل فرجی

7.

تأثیر ورمی‌کمپوست و کودهای نیتروژن و فسفر بر صفات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)

صفحه 84-99
اکرم محمودی؛ مهراب یادگاری؛ بهزاد حامدی

8.

اثر بازدارندگی تنظیم کننده‌های رشد مختلف روی بیماری کپک آبی در ارقام سیب (Malus × domestica Borkh.)

صفحه 100-115
منصوره کشاورزی؛ سعید میرزایی؛ مسعود احمدی افزادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب