1.

سنتز بیولوژیکی نانوذره نقره از قارچ آسپرژیلوس فومیگاتوس و بررسی سمیت سلولی و خواص آنتی اکسیدانتی آن

صفحه 1-12
فاطمه جلالیان؛ لیلا پیشکار؛ صاحبعلی منافی

2.

بررسی نقش محصولات تراریخته در راستای سلامت انسان

صفحه 13-21
نجیبه رازگردانی شراهی؛ سحرناز نوربخش؛ کیانا کریملو

3.

پیشرفت‌های اخیر به ‌سوی کاربرد بیوتکنولوژی در حفاظت درون‌شیشه‌ای منابع ژنتیکی گیاهان زینتی کمیاب و در حال انقراض

صفحه 23-37
بهزاد کاویانی

4.

بررسی تاثیر تنش کمبود آب و سالیسیلیک اسید بر برخی صفات رشدی، رنگیزه‌های فتوسنتزی و عملکرد اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)

صفحه 39-51
سعید فتاحی سیاه‌کمری؛ حمیده آزاد قوجه‌بیگلو؛ علی صالحی ساردویی؛ افشار فلاح‌ایمانی؛ خیرالله بابایی

5.

بررسی تغییرات برخی خصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک آویشن شیرازی(Zataria multiflora) با کاربرد اسیدهیومیک و اسیدفولویک

صفحه 53-63
علیرضا حسیبی

6.

بررسی کارآیی همزیستی باکتری‌های بومی همزیست عدس

صفحه 65-74
الهام شمشیری پور؛ کاظم خاوازی؛ شکوفه رضائی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب