1.

تاثیر محلولپاشی عصاره جلبک، بتاکاروتن و ویتامین E بر برخی شاخص‌های بیوشیمیایی دانهال‌های پسته در شرایط تنش شوری

صفحه 1-11
مهدی ُسرچشمه پور؛ عبدالعلی طاهری؛ فاطمه نصیبی؛ فائقه بهرامی نژاد

2.

تخم‌مرغ‌های فراسودمند؛ الف) غنی‌‌شده با مواد معدنی، ویتامین‌ها و رنگدانه‌ها

صفحه 12-28
داریوش خادمی شورمستی

3.

مروری بر سموم آلفا توکسین در ایران

صفحه 29-50
سعیده سعیدی؛ مریم بیگمی؛ راضیه بهزادمهر

4.

تأثیر ضد شیگلایی ترکیب کورکومین زردچوبه

صفحه 64-73
نگین سادات میرعشقی؛ زهره جعفری؛ بهروز شجاعی سعدی

5.

مروری بر برخی مطالعات انجام شده درخصوص اثرمدیریت آبیاری و کود بر عملکرد سویا

صفحه 74-80
امیر نیک اختر؛ نجمه یزدانپناه

6.

بررسی کیفیت محصول زیتون صادراتی و تاثیر آن در عرضه بازار جهانی

صفحه 81-96
سمانه لاجوردی؛ شعبانعلی خوشکارمقدم


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب