1.

تأثیر شرایط نگهداری بر پدیده قهوه‌ای (کشمشی) شدن میوه انار

صفحه 1-15
بهجت تاج الدین؛ هما بهمدی؛ صدیقه پردیس کیان

2.

استفاده از سامانه میکروامولسیونی برای افزودن عصاره آبی پوست انار به عنوان یک منبع ضداکسایشی به روغن آفتاب‌گردان

صفحه 17-30
صدیقه امیری؛ الهه پریشانی؛ محسن رادی

3.

فرمولاسیون ماءالشعیر ریواس و بررسی‌خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی‌آن طی دوره نگهداری

صفحه 31-39
ماندانا مقیمانی؛ اکرم شریفی

4.

بهینه‌سازی استخراج ترکیبات زیست‌فعال از ضایعات پیاز زرد به کمک مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ

صفحه 41-59
مهرانوش غریبی تهرانی؛ امیر حسین الهامی راد؛ الهام آذرپژوه؛ احمد پدرام نیا؛ پروین شرایعی

5.

خصوصیات فیزیکوشیمیایی،‌آنتی‌اکسیدانی و ضد میکروبی‌ یک نوع فیلم ‌فعال بر پایه کیتوزان و اسانسباریجه

صفحه 61-76
علیرضا سجادی؛ حمید سرحدی؛ عبدالواحد صفرزائی

6.

بررسی مقایسه‌ای خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی پوشش و نانو‌پوشش ترکیبی‌کیتوزان-صمغ دانه‌شاهی

صفحه 77-89
مهرو اسماعیلی؛ پیمان آریایی؛ لیلا روزبه نصیرایی؛ مریم یوسف پور

7.

بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی‌ پروتئین هیدرولیز شده شاهدانه

صفحه 91-101
شیوا گنجی جامه شورانی؛ علی محمدی ثانی؛ الهام مهدیان؛ سیده زهرا سیدالنگی

8.

تأثیراستفاده از پودر خرما بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی‌کم‌چرب

صفحه 103-116
نیلوفر مهرجو؛ مصطفی سلطانی؛ سوده محمدی

9.

ارزیابی عصاره گیاه پونه‌کوهی Mentha pulegium و ورکوآز بومی ایران Allium sativum controversum بر ویژگی‌های میکروبی سوسیس

صفحه 117-129
عادله مدنی؛ نسرین چوبکار

10.

ارزیابی‌خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد باکتریایی‌کلروفیل استخراج‌شده از‌گیاه شبدر ایرانی (Trifolium resupinatum L.)

صفحه 131-142
غلامرضا مهدی پور دامیری؛ علی معتمدزادگان؛ رضا صفری؛ سید احمد شهیدی؛ آزاده قربانی حسن سرایی

11.

بررسی‌خواص ضد میکروبی و آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز‌شده امعاء و احشاء ماهی‌بیاح (Liza abu)

صفحه 143-155
سید رسول شاه حسینی؛ سید روح الله جوادیان؛ رضا صفری

12.

تاثیر عصاره جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس‌‌(Artrhrospira platensis) در پوشش نانو مرکب بر خصوصیات حسی و ماندگاری فیلهمرغ طی دوره نگهداری در شرایط یخچال

صفحه 157-169
سارا جعفری راد؛ داریوش خادمی شورمستی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب