1.

تاثیر روش استخراج به کمک فراصوت بر میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره گل‌محمدی

صفحه 1-14
نسیم پورابراهیم؛ امیرحسین الهامی راد؛ سودابه عین افشار؛ محمد آرمین

2.

تاثیر‌جایگزینی ساکارز با شربت ذرت‌ حاوی فروکتوز بالا روی‌خواص‌بافتی، رنگ و حسی باقلوای قزوین

صفحه 15-29
فرشته مهاجر؛ اکرم شریفی

3.

استخراج عصاره آنتیاکسیدانی دانه جو دو سر (Avena Sativa L.) توسط اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانیآن در تالو

صفحه 31-48
لیلا دستان؛ مهرداد قوامی؛ ندا احمدی کمازانی

4.

تأثیر فرآیند تولید پنیر سفید‌ ایرانی در تفکیک و زنده‌مانی ویروس‌های روده‌ای در دلمه و آب‌پنیر با استفاده از باکتریوفاژMS2

صفحه 49-58
سمیه اقحوانی شجری؛ مسعود یاورمنش؛ محمد باقر حبیبی نجفی

5.

بررسی‌تاثیر غلظت‌های مختلف ژل‌آلوئه ورا و نوع روش تولید بر‌خصوصیات فیزیکی، حسی و میکروبی‌خمیر‌خرما

صفحه 59-70
بهنام بیداری؛ فاطمه شهدادی؛ نگین عباس زاده ایمانی

6.

تولید‌کیک اسفنجی فراسودمند با استفاده از‌گزنه–شنبلیله و‌گزنه‌– خارمریم و بهینه‌سازی فرمولاسیون آن با روش طراحی مخلوطMixture Design

صفحه 71-88
فریبا عطایی نوکابادی؛ محمد حجت الاسلامی؛ هاجر عباسی

7.

بررسی‌امکان‌جایگزینی‌نیتریت‌سدیم با رنگدانه‌ی‌کروسین و اسانس‌پاپریکا در سوسیس‌هلندی‌70 درصد‌گوشت‌مرغ و ارزیابی‌خواص آنتی‌اکسیدانی، ‌ضد ‌میکروبی و حسی

صفحه 89-102
سپیده سلطانی؛ لیلا ناطقی؛ کیان پهلوان افشاری

8.

بهینه‌سازی دوغ ‌حاصل از شیر‌میش با استفاده از آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و اسانس‌کاکوتی

صفحه 103-117
درنا مرادیان؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ محمدرضا اسحاقی

9.

بررسی‌کارایی صمغ‌های‌کربوکسی متیل سلولز و کاپاکاراگینان در پایدار سازی شیر‌کاکائو با پروتئین‌کاهش‌یافته

صفحه 119-136
فرشته شهاب نوایی؛ آرزو قادی؛ شهرام نقی زاده رئیسی

10.

ارزیابی‌خواص‌آنتی‌اکسیدانی و ضد‌سرطانی‌پپتیدهای‌تخلیص‌شده از هیدرولیز آنزیمی‌دانه‌انگور

صفحه 137-150
مهناز صمدی وارده سرا؛ پیمان آریایی؛ جواد حصاری

11.

مقایسه‌ی‌اثر استفاده از آرد‌گندم سن‌زده با‌آنزیم پروتئاز میکروبی‌در‌تولید وافل

صفحه 151-162
حسن اکرامیان؛ محمدرضا سعیدی اصل؛ مهدی کریمی؛ زهرا شیخ اللاسلامی؛ احمد پدرام نیا

12.

بررسی خواص‌آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی‌فیلم‌های نانو‌کامپوزیتی‌حاوی نانو‌ذرات نقره‌سنتزی با عصاره‌گیاه نعناع

صفحه 163-174
بهاره حاجی رستملو؛ راحله ژیانی؛ فاطمه امارلو

13.

نشانگر رنگی جدید بر پایه نانوفیبر سلولز به منظور پایش فساد گوشت

صفحه 175-182
اسماء وردیان؛ الهام شیخ زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب