1.

تعیین عملکرد پارامترهای رشد، بازماندگی و مقاومت در برابر استرس‌های محیطی در لاروهای کپور معمولی F1 (Cyprinus carpio. L.) تغذیه شده با سطوح مختلف مخمر Saccharomyces cerevisiae

صفحه 11-30
محمدرضا بیواره؛ حجت اله جعفریان

2.

تأثیر سطوح مختلف نوکلئوتید جیره بر عملکرد رشد، برخی شاخص‌های خونی و ترکیب لاشه در ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus)

صفحه 31-44
حبیب سرسنگی علی آباد؛ سالار درافشان؛ فاطمه پیکان حیرتی؛ محمود حافظیه؛ محمد محمدی؛ نعمت محمودی

3.

تأثیر استفاده از مکمل غذایی آکوابلند ®(Aquablend Avian) در جیره غذایی، بر شاخص‌های رشد، بازماندگی و ایمنی ماهی زینتی گرین ترور(rivulatus Aequidens)

صفحه 45-56
مهرداد شیرین آبادی؛ اصغر نوروزی

4.

جایگزینی کامل آرد ماهی با آرد پایه قارچ پرورشی (Agaricus bisporus) بر برخی فاکتورهای رشد در جیره غذایی ماهی قزل‌آ‌‌لای رنگین کمان پرواری

صفحه 57-68
میثم صالحی؛ اسماعیل پیرعلی خیرآبادی؛ عمار صالحی فارسانی؛ سیدپژمان حسینی‌شکرابی؛ امیرحسین امیدی؛ آرمان جعفری

5.

بررسی ارجحیت غذایی ماهی قزل آلای خال قرمز در رودخانه شفارود استان گیلان

صفحه 69-78
سید محمد صلواتیان؛ کیوان عباسی؛ اکبر پورغلامی؛ حمید عبدالله پور بی ریا

6.

مقایسه اثر سطوح مختلف پودر لارو مگس گوشتخوار Chrysomya megacephala بر شاخص‌های رشد، تغذیه و بازماندگی در رژیم غذایی ماهی اسکار سلطنتی (Astronotus ocellatus)

صفحه 79-94
مجتبی قربان پور دلاور؛ رضا چنگیزی؛ حامد منوچهری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب