1.

شناسنامه علمی مجله


2.

بررسی ‌امکان استفاده از عصاره اتانولی ریحان در کنترل سالمونلا تیفی موریم در سس مایونز

صفحه 1-13
زهرا لطیفی؛ سودابه معینی؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ تارا قربانی پیرشهید؛ پریا رهنما؛ لیلا روزبه نصیرایی

3.

مروری بر سودوموناس آئروژینوزا در محیط: پاتوژنز، مقاومت آنتی‌بیوتیکی، تنوع ژنتیکی و روش های حذف از آب آشامیدنی

صفحه 12-23
قاسم قربانی؛ ابراهیم رحیمی؛ امیر شاکریان

4.

ارزیابی انطباق کیفیت بهداشتی برخی از محصولات لبنی محلی با استاندارد‌های ملی و ضوابط بهداشتی کسب و کارهای خانگی

صفحه 24-38
امیررضا شویک‌لو؛ راحله نژاد رزمجوی اخگر؛ سید سعید سخاوتی زاده

5.

ارزیابی کیفیت میکروبی خرما جنوب غرب خوزستان در سال 1400-1399

صفحه 39-49
مهرداد خدادوست؛ سمیه الهی؛ معصومه مرادی؛ حدیث کوپی؛ حسن دهقان؛ مینا گنجعلی دشتی

6.

بررسی میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری باسیلوس سرئوس در شیرخشک نوزاد و موادغذایی حاوی شیرخشک

صفحه 50-61
بیگم امیدی؛ شیلا صفائیان؛ ناهید رحیمی فرد؛ رضوان رضوان موسوی ندوشن؛ بابک پوراکبری

7.

جداسازی و شناسایی باکتری‌های مشابه با باکتری بیفیدوباکتریوم از غذای سنتی ترخینه و بررسی توانایی آن‌ها در کاهندگی سطح کلسترول و تری گلیسیرید در محیط آزمایشگاهی

صفحه 62-73
نسیم افشار؛ کیومرث امینی؛ حمید رضا مهاجرانی؛ ساسان ساکی

8.

الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سالمونلا تیفی موریوم جدا شده از شیرهای خام و پنیرهای سنتی

صفحه 74-86
مریم مظهری دهکردی؛ مجتبی بنیادیان؛ حمداله مشتاقی

9.

مطالعه اثر باکتری ﭘروبیوتیک لاکتوباسیلوس ﭘلانتاروم بر استافیلوکوکوس اورئوس تولید کننده اسلایم

صفحه 87-98
نازیلا ارباب سلیمانی؛ مریم مهدوی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب