1.

شناسایی و جداسازی بیماری پوسیدگی نرم سیب زمینی با روش‌های مورفولوژیکی، بیوشیمیایی و مولکولی از دامنه اصفهان

صفحه 185-196
طاهره شکیبافرد؛ مسعود بهار؛ مجید اولیا؛ هادی کریمی پور فرد

2.

بررسی اثرات ضد باکتریایی اسانس و عصاره اتانولی گیاهان آنیسون و ترخون روی سه باکتری بیماری زای گیاهی ( Erwinia amylovora، Agrobacterium tumefaciens و Pseudomonas syringae pv syringae)

صفحه 197-208
نبی خلیلی اقدم؛ عطااله رحیمی

3.

تغییرات زمانی تنوع گونه ای شته های مزارع گندم شهر سامان، استان چهارمحال و بختیاری، ایران

صفحه 209-220
فاطمه مومنی شهرکی؛ کامبیز مینایی؛ عباس محمدی خرم آبادی

4.

بررسی تحمل لاین های امید بخش و دو رقم گندم دوروم و نان به سن گندم (Eurygaster integriceps) در شهرستان نیشابور

صفحه 221-234
عیسی جبله؛ غزاله اسحاقی؛ مجید طاهریان

5.

کنترل بیولوژیکی پژمردگی باکتریایی گوجه فرنگی ناشی از Ralstonia solancearum ، با استفاده از سویه اندوفیت Burkholderia cepacia جداشده از ساقه گیاه گوجه فرنگی، در شرایط آزمایشگاه و گلخانه

صفحه 237-246
ساغر کتابچی؛ مینا علی خانی

6.

تعیین مناسب ترین زمان کنترل شیمیایی کرم سیب (Lepidoptera: Tortricidae) Cydia pomonella با استفاده از تله‌های فرمونی و درجه حرارت مؤثر روزانه در منطقه مهاباد

صفحه 247-261
اکبر قاسمی کهریزه؛ لیمو خاتمی؛ عباس حسین زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب