1.

بررسی تطابق امپدانس با روش شمارش میکروبی در پلیت، pH و TVN در ارزیابی بار میکروبی گوشت چرخ کرده گاو

صفحه 1-13
راضیه زنگنه؛ علی فضل ارا؛ مهدی پورمهدی بروجنی

2.

تأثیر استفاده همزمان از اشعه گاما، اسانس آویشن و بسته بندی تحت خلاء بر ماندگاری میگو در طی نگهداری در یخچال

صفحه 15-29
شهرزاد عاشوری؛ شادی مهدیخانی؛ محمدرضا خانی

3.

ارایه روشی حساس و گزینش‌پذیر برای اندازه‌گیری تترا بوتیل بنزوکینون در روغن‌های خوراکی

صفحه 31-45
هستی پورمددکار؛ نوید نصیری زاده؛ سعید جعفری؛ محمد دهقانی

4.

خواص آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی عصاره ریشه گیاه کهورک بر باکتری‌های بیماری‌زای غذایی

صفحه 47-59
حامد عزیزنیا؛ جواد کرامت؛ صبیحه سلیمانیان زاد

5.

بررسی میزان آفلاتوکسین در پسته، بادام، فندق و گردو در شهر اصفهان

صفحه 61-69
زهرا شاکری؛ ابراهیم رحیمی؛ امیر شاکریان

6.

ارزیابی تأثیر pH، دما و نمک بر فعالیت آنتاگونیستی جدایه‌های لاکتیکی خمیرترش آرد جو بر علیه باسیلوس سوبتیلیس و بررسی تغییرات فراسنجه های خونی و آنزیم‌های کبدی موش تغذیه شده با جدایه های لاکتیکی

صفحه 71-84
مریم ابراهیمی؛ مریم خشایی؛ فرزانه کیا دلیری؛ علیرضا صادقی

7.

میزان آلودگی آفلاتوکسین M1 در شیرهای ‌خام عرضه ‌شده در فروشگاه‌های شرق استان مازندران (مقاله کوتاه)

صفحه 85-91
لیلا گلستان؛ خدیجه رحیمی

8.

تک‌یاخته‌های زئونوتیک منتقله از آب و موادغذایی تهدیدی ناشناخته به‌عنوان عوامل بیولوژیک در بیوتروریسم (مقاله مروری)

صفحه 93-104
ناصر حاجی پور؛ جمال قره خانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب