کلیدواژه‌ها = vitamin E
تعداد مقالات: 18

1

Comparison of Different Selenium Sources and Vitamin E in Laying Hen Diet and Their Influences on Egg Selenium and Cholesterol Content, Quality and Oxidative Stability

دوره 7، شماره 1، بهار 2017، صفحه 83-89
F. Asadi؛ F. Shariatmadari؛ M.A. Karimi-Torshizi؛ M. Mohiti-Asli؛ M. Ghanaatparast-Rashti

2

Effect of Sargassum sp. and Vitamin E on Stability of Fish Oil Enriched Meat in Broiler Chickens

دوره 5، شماره 2، تابستان 2015، صفحه 385-392
F. Armin؛ S. Rahimi؛ A. Mahdi Abkenar؛ Y. Ghofrani Ivari؛ H. Ebrahimi

3

Effect of vitamin E supplementation on delayed onset muscle soreness in young men

دوره 2، شماره 3، پاییز 2018، صفحه 15-28
Mostafa Kashef

4

Effects of Dietary Supplemental Vitamin E and Chromium on Egg Production, Egg Quality and Blood Parameters of Laying Hens under Thermoneutral or Heat Stressed Conditions

دوره 8، شماره 2، تابستان 2018، صفحه 295-303
M. Torki؛ M. Karami؛ H. Mohammadi

5

Effects of Feeding Rumen Protected Choline and Vitamin E on Milk Yield, Milk Composition, Dry Matter Intake, BodyCondition Score and Body Weight in Early Lactating Dairy Cows

دوره 4، شماره 4، زمستان 2014، صفحه 693-698
M. Rahmani؛ M. Dehghan-Banadaky؛ R. Kamalyan

6

Effects of Organic and Inorganic Selenium Supplementation with Vitamin E during the Flushing Period on Reproductive Performance of Ghezel Ewes

دوره 9، شماره 3، آذر 2019، صفحه 433-441
H. Daghigh Kia؛ S. Saedi؛ A. Hosseinkhani

7

Formation and stability of Vitamin E nano-emulsion based delivery systems by spontaneous emulsification method: Glycerol as a co-solvent

دوره 7، شماره 2، پاییز 2018، صفحه 177-197

8

Productive Performance of Laying Hens Fed Different Levels of Distillers Dried Grains with Solubles with or without Certain Feed Additives

دوره 6، شماره 2، تابستان 2016، صفحه 407-413
K.M. Mahrose؛ M. Abdel-hack؛ A. Attia؛ M. El-hindawy

9

The Effect of Vitamin C and E Supplementation on CRP, IL- 6, Lymphocyte,Cortisol and Lactate Response Following one Aerobic Training Session

دوره 1، شماره 4، پاییز 2013، صفحه 229-244

10

اثرات افزودن سیستئامین و ویتامین E بر برخی از فاکتورهای میکروسکوپیک اسپرم گاومیش بعد از یخ‌گشایی

دوره 7، 4 (28) زمستان، زمستان 1392، صفحه 268-276
رحیم بهشتی؛ جمشید قیاسی

11

اثر عصاره الکلی گیاه پنج انگشت و ویتامین E بر میزان سرمی آنزیم­های کبدی، گلوکز، پروفایل لیپیدی و انسولین در موش­های صحرایی ماده بالغ

دوره 9، شماره 2، زمستان 1395، صفحه 87-94
زهرا نجاتی؛ سید ابراهیم حسینی

12

ارزیابی هیستوپاتولوژی تأثیر ویتامین E بر کلیه موش صحرایی متعاقب انسداد کامل یک‌طرفه حالب

دوره 3، 1 (9) بهار، بهار 1388، صفحه 383-391
غفور موسوی؛ داریوش مهاجری؛ علی عاقبتی ملکی؛ رامین کفاش الهی؛ مهرداد نشاط؛ میرهادی خیاط نوری

13

بررسی اثرات مکمل اسید اسکوربیک، ویتامین E و بتائین بر عملکرد، پاسخ ایمنی و فراسنجه‌های خونی در جوجه‌های گوشتی

دوره 10، 3 (39) پاییز، پاییز 1395، صفحه 201-211
سیدمحمد معتمدی

14

بررسی ارتباط میزان ویتامین A، ویتامین E و برخی از عناصر کمیاب سرمی تلیسه‌های جایگزین دچار کاهش رشد

دوره 6، 3 (23) پاییز، پاییز 1391، صفحه 1643-1646
علی صادقی نسب؛ بهرام دادمهر؛ سید مسعود ذوالحواریه؛ علی حسن پور؛ علی اصغر بهاری

15

تاثیر سطوح مختلف سلنیوم و ویتامین ای بر فراسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی

دوره 9، 3 (35) پاییز، پاییز 1394، صفحه 243-252
حسین زاده آدم نژاد؛ جمشید قیاسی‌قلعه کندی؛ یحیی ابراهیم نژاد

16

تأثیر سطوح مختلف ویتامین های C و E جیره بر میزان کلسترول پلاسما در ماهی استرلیاد بالغ پرورشی (Acipenser ruthenus)

دوره 3، شماره 1، پاییز 1389
مصطفی تاتینا؛ محمود بهمنی؛ مهدی سلطانی؛ مهتاب قریب خانی

17

مطالعه اثرات محافظتی ویتامین E در برابر صدمات جنینی ایجادشده توسط لیپوپلی‌ساکارید‌ها در موش صحرایی

دوره 11، 4 (44) زمستان، زمستان 1396، صفحه 367-377
حسین محمدزاده؛ مسعود دل آشوب؛ منصور خاکپور

18

مقایسه اثر زردچوبه و ویتامین E در بهبود پروفایل لیپیدی و شاخص‌های بیوشمیایی کبد و کلیه در بلدرچین ژاپنی

دوره 11، شماره 3، بهار 1398، صفحه 55-61
مجید غلامی آهنگران



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.