1.

Comparison of Different Selenium Sources and Vitamin E in Laying Hen Diet and Their Influences on Egg Selenium and Cholesterol Content, Quality and Oxidative Stability

دوره 7، شماره 1، خرداد 2017، صفحه 83-89
F. Asadi؛ F. Shariatmadari؛ M.A. Karimi-Torshizi؛ M. Mohiti-Asli؛ M. Ghanaatparast-Rashti

2.

Effect of Sargassum sp. and Vitamin E on Stability of Fish Oil Enriched Meat in Broiler Chickens

دوره 5، شماره 2، شهریور 2015، صفحه 385-392
F. Armin؛ S. Rahimi؛ A. Mahdi Abkenar؛ Y. Ghofrani Ivari؛ H. Ebrahimi

3.

Effect of vitamin E supplementation on delayed onset muscle soreness in young men

دوره 2، شماره 3، آذر 2018، صفحه 15-28
Mostafa Kashef

4.

Effects of Dietary Supplemental Vitamin E and Chromium on Egg Production, Egg Quality and Blood Parameters of Laying Hens under Thermoneutral or Heat Stressed Conditions

دوره 8، شماره 2، شهریور 2018، صفحه 295-303
M. Torki؛ M. Karami؛ H. Mohammadi

5.

Effects of Feeding Rumen Protected Choline and Vitamin E on Milk Yield, Milk Composition, Dry Matter Intake, BodyCondition Score and Body Weight in Early Lactating Dairy Cows

دوره 4، شماره 4، اسفند 2014، صفحه 693-698
M. Rahmani؛ M. Dehghan-Banadaky؛ R. Kamalyan

6.

Effects of Organic and Inorganic Selenium Supplementation with Vitamin E during the Flushing Period on Reproductive Performance of Ghezel Ewes

دوره 9، شماره 3، آذر 2019، صفحه 433-441
H. Daghigh Kia؛ S. Saedi؛ A. Hosseinkhani

7.

Formation and stability of Vitamin E nano-emulsion based delivery systems by spontaneous emulsification method: Glycerol as a co-solvent

دوره 7، شماره 2، تیر 2018، صفحه 177-197

8.

Impact of Storage Duration on Kernel Quality of Offspring of ‘Mamaei’ and ‘Marcona’ Almond Hybrids

دوره 15، شماره 1، خرداد 2024، صفحه 81-99
Mahrokh Zahedi؛ Mousa Rasouli؛ Ali Imani؛ Orang Khademi؛ Sepideh Kalateh Jari

9.

Improvement of growth, immunological and hematological parameters of juvenile common carp (Cyprinus Carpio) treated with zinc sulfate and Vitamin E nanoparticles

دوره 15، شماره 1، خرداد 2023، صفحه 75-83
Shahin Kordrostami؛ Masoud Hedayatifard؛ Mojtaba Keshavarz؛ Seyed Rohollah Javadian؛ Kayvan Hazaei

10.

Investigation the effect of the Propylene Glycol as a Co-solvent on VEenriched nano-emulsion properties: Spontaneous Nano-emulsification

دوره 9، شماره 3، مهر 2020، صفحه 179-193

11.

Microbial Fuel Cell: New Assay for Nutritive Value Determination of Whole Cottonseed Used in Ruminants Nutrition

دوره 10، شماره 3، آذر 2020، صفحه 429-435
M. Besharati؛ A. Taghizadeh

12.

Neuroprotective role of vitamin E, green tea extract, and spirulina in rats treated with cadmium chloride

دوره 5، شماره 2، مهر 2014، صفحه 93-100
Amir Ali Shahbazfar؛ Seyyed Jamal Emami؛ Reza Asadpour

13.

Productive Performance of Laying Hens Fed Different Levels of Distillers Dried Grains with Solubles with or without Certain Feed Additives

دوره 6، شماره 2، شهریور 2016، صفحه 407-413
K.M. Mahrose؛ M. Abdel-hack؛ A. Attia؛ M. El-hindawy

14.

The Effect of Vitamin C and E Supplementation on CRP, IL- 6, Lymphocyte,Cortisol and Lactate Response Following one Aerobic Training Session

دوره 1، شماره 4، آذر 2013، صفحه 229-244

15.

The Possible Protective Role of Vitamin E on the Induced Silver Nanoparticles Toxicity on Filiform and Circumvallate Tongue Papillae of Albino Rats Histological and Immunohistochemical Study

دوره 11، شماره 1، خرداد 2021، صفحه 63-74
Nada Tarek Zaki؛ Mahmoud Mohamed Al Ankily؛ Reham Magdy Amin؛ Ahmed Mahmoud Halawa

16.

Vitamin E Supplementation in Feed Containing Lemuru Fish Oil to Improve IPB-D2 Chickens Performance and Eggs Rich in Vitamin E as a Potential Functional Food

دوره 13، شماره 4، اسفند 2023، صفحه 775-785
R. Nadia؛ S. Sumiati؛ T. Suryati

17.

اثرات افزودن سیستئامین و ویتامین E بر برخی از فاکتورهای میکروسکوپیک اسپرم گاومیش بعد از یخ‌گشایی

دوره 7، 4 (28) زمستان، اسفند 1392، صفحه 268-276
رحیم بهشتی؛ جمشید قیاسی

18.

اثر افزودن ویتامین E به جیره مرغ مادر بر کیفیت تخم مرغ قابل جوجه‌کشی در زمان ذخیره

دوره 6، شماره 1، فروردین 1391، صفحه 25-32

19.

اثر دریافت ویتامین E بعد از تولد بر روی علایم رفتاری موش‌های صحرائی مدل اوتیسمی

دوره 16، شماره 3، مرداد 1402
آذین سادات سید آتشی؛ حمید سپهری

20.

اثر سطوح متفاوت ویتامین E جیره غذایی بر راندمان مرغ‌های مادر گوشتی و ایمنی هومورال

دوره 1، شماره 1، فروردین 1386، صفحه 19-26

21.

اثر سطوح متفاوت ویتامین E در جیره مرغ مادر گوشتی بر تولید و کیفیت تخم‌مرغ

دوره 3، شماره 9، دی 1388، صفحه 37-44

22.

اثر عصاره الکلی گیاه پنج انگشت و ویتامین E بر میزان سرمی آنزیم­های کبدی، گلوکز، پروفایل لیپیدی و انسولین در موش­های صحرایی ماده بالغ

دوره 9، شماره 2، بهمن 1395، صفحه 87-94
زهرا نجاتی؛ سید ابراهیم حسینی

23.

اثر مصرف جیره های مکمل شده با سطوح مختلف ویتامین E، سیزامین و تیموکوئینون بر چالش پاسخ سیستم ایمنی سلولی، ریخت شناسی روده، جمعیت میکروبی روده و بیان ژن MUC2 در بلدرچین های ژاپنی تخم‌گذار

دوره 16، شماره 2، اسفند 1402، صفحه 189-202
یاسر رحیمیان؛ فرشید خیری؛ مصطفی فغانی

24.

اثر مقایسه‌ای تیمولول و عصاره متانولی آویشن شیرازی (Zataria multiflora) با ویتامینE بر بیان ژن APO E و تغییرات رفتاری و بیوشیمیایی در موش‌های صحرایی آلزایمری

دوره 15، شماره 3، خرداد 1402، صفحه 23-33
سمیرا همایون پور؛ مریم بنانج؛ مریم خسروی؛ هنگامه علی بیک

25.

ارزیابی هیستوپاتولوژی تأثیر ویتامین E بر کلیه موش صحرایی متعاقب انسداد کامل یک‌طرفه حالب

دوره 3، 1 (9) بهار، خرداد 1388، صفحه 383-391
غفور موسوی؛ داریوش مهاجری؛ علی عاقبتی ملکی؛ رامین کفاش الهی؛ مهرداد نشاط؛ میرهادی خیاط نوری

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب