1.

Effect of Azotobacter chroococcum and Different Rates of Nitrogen Fertilizer on Coneflower (Echinacea purpurea L. Moench) Yield and Phytochemical Properties

دوره 10، شماره 3، آذر 2020، صفحه 191-203
Seyedeh Ameneh Sajjadi؛ Zahra Spidkar؛ Avid Razavi؛ Shahram Mehri

2.

Study the effect of chemical and bio-fertilizers (Azotobacter and Phosphate Barvar-2) on quantity characteristics of Marigold (Calendula officinalis L.)

دوره 1، شماره 2، آبان 2023، صفحه 25-34
S. Koorepaz mahmoodabadi؛ J. Agharahimi

3.

The Effect of Potassium Biofertilizer and Chemical Fertilizer on Quantitative and Qualitative Traits of Periwinkle (Catharanthus roseus Cv. ‘Acillata’)

دوره 7، شماره 4، اسفند 2017، صفحه 213-222
Maryam Jadid Soleimandarabi؛ Davood Hashemabadi؛ Fatemeh Zaredost

4.

اثر تنش خشکی و مصرف کودهای زیستی نیتروژن‌دار و مراحل مختلف زیستی تکاملی بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت دانه‌ای هیبرید SC 704

دوره 6، 4(24) زمستان، اسفند 1391، صفحه 365-376
مهسا اشکاوند؛ محسن رشدی؛ جواد خلیلی محله؛ فرزاد جلیلی؛ آرش حسین پور

5.

اثر کاربرد توأم ورمی کمپوست و کود گاوی بر رشد و گلدهی اطلسی (Petunia hybrida)

دوره 10، ویژه نامه 2 - 2، مرداد 1393، صفحه 65-73
فرشته کامیاب؛ ابوذر خورشیدی؛ مژده حیدری صالح آباد

6.

اثر کاربرد جلبک قهوه‌ای و ورمیکمپوست بر برخی صفات گوجه‌فرنگی گیلاسی در سیستم هیدروپونیک

دوره 10، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 77-83
سحر عراقیان؛ علی باقرزاده؛ رضا صدرآبادی

7.

اثر کودهای زیستی بر اجزای عملکرد، عملکرد، پروتئین و روغن سویا (Glycine max Merrill.) تحت رژیم‌های مختلف آبیاری

دوره 13، شماره 52، اسفند 1397، صفحه 1-15
مجید قنبری؛ علی مختصی بیدگلی؛ پرنیان طالبی سیه سران

8.

ارزیابی عملکرد و اجزای عملکرد دانه کلزا در کشت مخلوط نواری گندم-کلزا تحت تاثیر کودهای شیمیایی و بیولوژیک

دوره 8، 4(32) زمستان، بهمن 1393، صفحه 437-450
راشین امیرمردفر؛ عادل دباغ محمدی نسب؛ یعقوب راعی؛ صمد خاقانی نیا؛ روح اله امینی؛ سید حامد طباطباء وکیلی

9.

بررسی اثرات کودهای بیولوژیک نیتروژنه و فسفره برخصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی لوبیا قرمز در منطقه بروجرد

دوره 14، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 239-254
مریم زیوردار؛ امین فرنیا؛ علی خورگامی

10.

بررسی اثر توأم کودهای شیمیایی و زیستی بر ویژگی‌های کمی و کیفی برخی از ارقام گندم نان در شرایط آب و هوایی شوشتر

دوره 8، شماره 1، شهریور 1397، صفحه 1-11
مائده سیدی؛ مانی مجدم؛ تیمور بابایی نژاد؛ نازلی دروگر

11.

بررسی اثر کود بیولوژیک تیوباسیلوس و کود شیمیایی بر ویژگی‌های مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی اسانس گیاه دارویی Satureja hortensis L.

دوره 8، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 13-29
علی قادری؛ علی نوعی؛ خدیجه احمدی؛ حسین صبوری فرد

12.

بررسی تاثیر بهترین روش و زمان مصرف باکتری های محرک رشد روی جذب نیتروژن، فسفر، پتاسیم و عملکرد دانه در لوبیا (.Phaseolus vulgaris L)

دوره 3، شماره 1، اردیبهشت 1390، صفحه 94-100

13.

بررسی تأثیر کود بیولوژیکی ورمی‌کمپوست و ورمی واش بر روی برخی از صفات رویشی و زایشی گیاه شمعدانی (Pelargonium peltatum)

دوره 11، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 60-83
طاهره واقعی؛ سپیده کلاته جاری؛ سکینه سعیدی سار؛ مرجان دیانت

14.

بررسی خصوصیات رشد، عملکرد و غلظت عناصر نخود تحت تاثیر ترکیبات مختلف کودی

دوره 10، شماره 35، بهمن 1397، صفحه 167-177
لیلا جهانبان؛ ابراهیم پناه پور؛ علی غلامی؛ محمدرضا داوری؛ امید لطفی فر

15.

بررسی کاربرد کود‌های بیولوژیک بر صفات کمی و کیفی گیاه دارویی گاو‌زبان (Borago officinalis) تحت شرایط کم آبی

دوره 13، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 157-172
محمد مهدی میرزایی؛ صادق قربانی؛ آرش روزبهانی روزبهانی؛ افشین قادری

16.

تأثیرکاربرد باکتری رایزوبیوم ژاپونیکوم، قارچ مایکوریزا و کودشیمیایی بر خصوصیات کمی و کیفی سویا رقم کتول در شرایط حضور و عدم حضور علف‌های هرز

دوره 9، شماره 1، شهریور 1396، صفحه 33-48
بهرام پارسا؛ حمید عباسدخت؛ احمد غلامی؛ ابوالفضل فرجی

17.

تاثیر کاربرد نیتروکسین و سطوح آبیاری بر صفات کمی و کیفی ارقام کلزا

دوره 13، شماره 44، اردیبهشت 1400، صفحه 43-57
محمدرضا صفری؛ ابوالفضل فرجی؛ محمدرضا داداشی؛ محمد آرمین

18.

تاثیر کود بیولوژیک فسفربارور2 و سولفات منیزیم بر میزان و اجزای اسانس گیاه مرزه

دوره 15، شماره 1 (پاییز99)، آبان 1399، صفحه 21-36
اسما بدلی؛ فاطمه نجات زاده

19.

تاثیر کود گوگردی و تیوباسیلوس بر شاخص‌های فیزیولوژیک دو رقم کنجد تحت تاثیر تنش خشکی و محاسبه همبستگی بین صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک

دوره 7، شماره 1، اردیبهشت 1394، صفحه 54-72
محمد حیدری؛ محمدعلی اسماعیلی؛ ایوب حیدرزاده؛ مینا مولائی

20.

تاثیر کودهای بیولوژیک و شیمیایی و اسید سالیسیلیک بر روی خصوصیات مورفولوژیکی و عملکرد ذرت دانه ای

دوره 7، شماره 2، تیر 1394، صفحه 147-161
فدرا طاهری اشترینانی؛ امین فتحی

21.

تاثیر کود‌های بیولوژیک و شیمیایی و مصرف اسید سالیسیلیک بر روی خصوصیات مورفولوژیکی و عملکرد ذرت

دوره 13، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 285-295
فدرا طاهری اشترینانی؛ امین فتحی

22.

تأثیر همزیستی میکوریزایی و استفاده از کودهای آلی، ورمی کمپوست و چای کمپوست بر عملکرد کمّی و کیفی بادرنجبویه (Melissa officinalis L)

دوره 14، 3 (55) پاییز، آذر 1399، صفحه 345-360
مصطفی کوزه گر کالجی؛ محمدرضا اردکانی؛ مجتبی علوی فاضل

23.

تجزیه و تحلیل همبستگی کودهای زیستی نیتروژنه و فسفره بر خصوصیات کیفی و کمی آفتابگردان (Helianthus annuus L.)آجیلی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 23 شهریور 1399
مهرداد مویدی

24.

جداسازی ازتوباکترهای بومی از خاک مناطق مختلف تهران و بررسی اثرتلقیح آنها بر رشد گیاه گوجه‌فرنگی (Solanum lycopersicum L.)

دوره 16، 3 (63) پاییز، مهر 1401، صفحه 391-410
شقایق گلچین ایرانی؛ غلامرضا طاهری سنگسری؛ اکرم سادات طباطبایی بفرویی؛ محمدجواد اوستا

25.

واکنش عملکرد، اجزای عملکرد و برخی صفات مورفوفیزیولوژیک ارقام گندم به نحوه مصرف کود زیستی فولزایم

دوره 8، 3(31) پاییز، آبان 1393، صفحه 243-256
علی اسلامی؛ رضا صدرآبادی حقیقی؛ مجتبی ظفریان



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب