1.

Comparison the effect of carboxymethyle cellulose films containing Thymus vulgaris and Zataria multiflura on shelf life of chicken meat

دوره 5، شماره 3، زمستان 2017، صفحه 225-229
Narjes Janatiha؛ Saeedeh Shojaee Aliabadi؛ Maryam Moslehi Shad

2.

Effect of Freezing and Vacuum Packaging on Quality Properties of Pistachio Powder During Storage

دوره 09، شماره 2، پاییز و زمستان 2018، صفحه 169-179
Najmeh Dabestani Rafsanjani؛ Mohammad Daneshi؛ Ahmad Shakerardekani

3.

Evaluation of Shelf Life of Walnut Kernels Treated by Antioxidants and Different Packaging under Two Temperatures

دوره 10، شماره 2، پاییز و زمستان 2019، صفحه 153-162
Roghieh Talebi Habashi؛ Shahin Zomorodi؛ Alireza Talaie؛ Sepideh Kalateh Jari

4.

The Effect of Potassium Biofertilizer and Chemical Fertilizer on Quantitative and Qualitative Traits of Periwinkle (Catharanthus roseus Cv. ‘Acillata’)

دوره 7، شماره 4، زمستان 2017، صفحه 213-222
Maryam Jadid Soleimandarabi؛ Davood Hashemabadi؛ Fatemeh Zaredost

5.

اثرات فرآیند شورکردن بر روی شاخص‌های کیفی و پروفایل اسیدهای چرب بافت اردک ماهی (lucius Esox) در زمان نگهداری در سردخانه

دوره 5، شماره 2، تابستان 1390، صفحه 1-16

6.

اثر اسید استیک بر روی خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون در دمای یخچال

دوره 6، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 11-21
تینا طاهری؛ علی فضل آرا؛ لاله رومیانی

7.

اثر تاریخ‌های برداشت بر ویژگی‌های کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد (Actinidia deliciosa) cv. Hayward در استان گیلان

دوره 11، شماره 36، بهار 1398، صفحه 78-87
ابراهیم فرزام؛ ابراهیم عابدی قشلاقی؛ حسین شهبازی؛ علی اکبر ایمانی؛ معرفت مصطفوی راد؛ کاظم نجفی؛ رضا رضایی

8.

اثر غلظت‌های مختلف نمک خالص و نمک مخلوط بر مدت ماندگاری تخم نمک‌سود قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال

دوره 6، 4 (24) زمستان، زمستان 1395، صفحه 31-42
بهاره شعبان پور؛ گلنار گلنار قربانیان؛ سیدمهدی اجاق؛ پرستو پورعاشوری؛ سیدمصطفی عقیلی‌نژاد

9.

بررسی اثر فرآیندهای میکروفیلتراسیون و باکتوفوگاسیون دوتایی و دمای نگهداری بر ویژگی‌های میکروبی، شیمیایی، بافتی و حسی پنیر آنزیمی ایرانی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 12 آذر 1398
محمود امین لاری؛ سید شهرام شکرفروش؛ سید مسعود محمدی؛ سعید حسین زاده

10.

بررسی تغییرات شیمیایی و ویژگی‌های حسی خمیر ماهی تولید شده از کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در طول نگهداری در سردخانه 18- درجه سانتی‌گراد

دوره 3، شماره 2، تابستان 1388، صفحه 45-56

11.

بررسی تولید فرآورده های خشک و شیرین از ماهی کپورنقره ای(Hypophthalmichthys molitrix) و اثرآن بر روی اسیدهای چرب و زمان ماندگاری درمحیط سرد

دوره 12، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 57-69
سهراب معینی؛ رضوان موسوی ندوشن؛ ستاره آقایی پور

12.

تأثیر استفاده همزمان از اشعه گاما، اسانس آویشن و بسته بندی تحت خلاء بر ماندگاری میگو در طی نگهداری در یخچال

دوره 9، 2 (34) تابستان، تابستان 1398، صفحه 15-29
شهرزاد عاشوری؛ شادی مهدیخانی؛ محمدرضا خانی

13.

تأثیر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب‌پنیر و ناتامایسین بر کیفیت و ماندگاری پنیر سفید ایرانی

دوره 6، 3 (23) پاییز، پاییز 1395، صفحه 1-12
امید رمضانی؛ عباس جلیل‌زاده؛ جواد حصاری

14.

تاثیر کاربرد نیتروژن و فسفر بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و طول عمر پس از برداشت گل نرگس

دوره 6، شماره 1 (پاییز 1390) 21، پاییز 1390، صفحه 39-51
مسعود زاده باقری؛ اسدالله سهراب نژاد؛ عبدالحسین ابوطالبی جهرمی،؛ شهرام شرف زاده

15.

تغییرات شیمیایی و زمان ماندگاری سوریمی ماهی کاراس (gibelio Carassius carassius) طی نگهداری تحت دمای فوق سرما و دمای انجماد

دوره 7، 2 (26) تابستان، تابستان 1396، صفحه 15-28
مریم افسرسنگری؛ حمید عبدالله‌پور؛ انوشه کوچکیان صبور؛ الناز نامی خسمخی

16.

تولید کوفته‌ماهی از ماهی مید و تأثیر مواد نگهدارنده در زمان نگهداری آن در سردخانه 18- درجه سانتی‌گراد

دوره 3، شماره 1، بهار 1388، صفحه 47-54

17.

کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوان‌گیری شده با روش مکانیکی

دوره 8، 3 (31) پاییز، پاییز 1397، صفحه 23-35
محمد هادی اسکندری؛ سعیده هاشمی نسب؛ مهرداد نیاکوثری؛ شهرام شکرفروش

18.

مطالعه کنترل فساد گوشت سرد گاو به‌وسیله ترکیب بسته‌بندی و تیمار با اسیدهای آلی

دوره 1، 3 (3) پاییز، پاییز 1386، صفحه 175-185
شهرام حنیفیان



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.