کلیدواژه‌ها = Shelf life
تعداد مقالات: 12

1

Comparison the effect of carboxymethyle cellulose films containing Thymus vulgaris and Zataria multiflura on shelf life of chicken meat

دوره 5، شماره 3، زمستان 2017، صفحه 225-229
Narjes Janatiha؛ Saeedeh Shojaee Aliabadi؛ Maryam Moslehi Shad

2

Effect of Freezing and Vacuum Packaging on Quality Properties of Pistachio Powder During Storage

دوره 09، شماره 2، پاییز و زمستان 2018، صفحه 169-179
Najmeh Dabestani Rafsanjani؛ Mohammad Daneshi؛ Ahmad Shakerardekani

3

The Effect of Potassium Biofertilizer and Chemical Fertilizer on Quantitative and Qualitative Traits of Periwinkle (Catharanthus roseus Cv. ‘Acillata’)

دوره 7، شماره 4، زمستان 2017، صفحه 213-222
Maryam Jadid Soleimandarabi؛ Davood Hashemabadi؛ Fatemeh Zaredost

4

اثر تاریخ‌های برداشت بر ویژگی‌های کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد (Actinidia deliciosa) cv. Hayward در استان گیلان

دوره 11، شماره 36، بهار 1398، صفحه 78-87
ابراهیم فرزام؛ ابراهیم عابدی قشلاقی؛ حسین شهبازی؛ علی اکبر ایمانی؛ معرفت مصطفوی راد؛ کاظم نجفی؛ رضا رضایی

5

اثر غلظت‌های مختلف نمک خالص و نمک مخلوط بر مدت ماندگاری تخم نمک‌سود قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال

دوره 6، 4 (24) زمستان، زمستان 1395، صفحه 31-42
بهاره شعبان پور؛ گلنار گلنار قربانیان؛ سیدمهدی اجاق؛ پرستو پورعاشوری؛ سیدمصطفی عقیلی‌نژاد

6

بررسی تولید فرآورده های خشک و شیرین از ماهی کپورنقره ای(Hypophthalmichthys molitrix) و اثرآن بر روی اسیدهای چرب و زمان ماندگاری درمحیط سرد

دوره 12، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 57-69
سهراب معینی؛ رضوان موسوی ندوشن؛ ستاره آقایی پور

7

تأثیر استفاده همزمان از اشعه گاما، اسانس آویشن و بسته‌بندی تحت خلاء بر ماندگاری میگو در طی نگهداری در یخچال

دوره 9، 2 (34) تابستان، تابستان 1398، صفحه 15-34
شهرزاد عاشوری؛ شادی مهدیخانی؛ محمدرضا خانی

8

تأثیر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب‌پنیر و ناتامایسین بر کیفیت و ماندگاری پنیر سفید ایرانی

دوره 6، 3 (23) پاییز، پاییز 1395، صفحه 1-12
امید رمضانی؛ عباس جلیل‌زاده؛ جواد حصاری

9

تاثیر کاربرد نیتروژن و فسفر بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و طول عمر پس از برداشت گل نرگس

دوره 6، شماره 1 (پاییز 1390) 21، پاییز 1390، صفحه 39-51
مسعود زاده باقری؛ اسدالله سهراب نژاد؛ عبدالحسین ابوطالبی جهرمی،؛ شهرام شرف زاده

10

تغییرات شیمیایی و زمان ماندگاری سوریمی ماهی کاراس (gibelio Carassius carassius) طی نگهداری تحت دمای فوق سرما و دمای انجماد

دوره 7، 2 (26) تابستان، تابستان 1396، صفحه 15-28
مریم افسرسنگری؛ حمید عبدالله‌پور؛ انوشه کوچکیان صبور؛ الناز نامی خسمخی

11

کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوان‌گیری شده با روش مکانیکی

دوره 8، 3 (31) پاییز، پاییز 1397، صفحه 23-35
محمد هادی اسکندری؛ سعیده هاشمی نسب؛ مهرداد نیاکوثری؛ شهرام شکرفروش

12

مطالعه کنترل فساد گوشت سرد گاو به‌وسیله ترکیب بسته‌بندی و تیمار با اسیدهای آلی

دوره 1، 3 (3) پاییز، پاییز 1386، صفحه 175-185
شهرام حنیفیان



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.