1.

Comparison the effect of carboxymethyle cellulose films containing Thymus vulgaris and Zataria multiflura on shelf life of chicken meat

دوره 5، شماره 3، دی 2017، صفحه 225-229
Narjes Janatiha؛ Saeedeh Shojaee Aliabadi؛ Maryam Moslehi Shad

2.

Effect of calcium chloride extracted from eggshell in maintaining quality of selected fresh‑cut fruits

دوره 8، Supplement، اسفند 2019، صفحه 27-36
Rohit J. Thakur؛ Hamad Shaikh؛ Yogesh Gat؛ Roji B. Waghmare

3.

Effect of Freezing and Vacuum Packaging on Quality Properties of Pistachio Powder During Storage

دوره 09، شماره 2، اسفند 2018، صفحه 169-179
Najmeh Dabestani Rafsanjani؛ Mohammad Daneshi؛ Ahmad Shakerardekani

4.

Effects of Alginate Coating Containing Zataria multiflora Essential Oil in the Form of an Emulsion Gel and Nano-emulsion on the Chemical Quality and Sensory Properties of Rainbow Trout Fillet

دوره 13، شماره 2، شهریور 2023، صفحه 333-347
Mohammad Hashemi؛ Saba Sadat Salehi؛ Mitra Rezaie؛ Saeed Khanzadi؛ Asma Afshari

5.

Effects of Pre-harvest Salicylic Acid Treatment on the Post-harvest Quality of Peach Cultivar Robin

دوره 12، شماره 3، آذر 2022، صفحه 355-362
Ramin Salyari؛ Esmaeil Seifi؛ Feryal Varasteh؛ Mahdi Alizadeh

6.

Evaluation of Shelf Life of Walnut Kernels Treated by Antioxidants and Different Packaging under Two Temperatures

دوره 10، شماره 2، اسفند 2019، صفحه 153-162
Roghieh Talebi Habashi؛ Shahin Zomorodi؛ Alireza Talaie؛ Sepideh Kalateh Jari

7.

The Effect of Potassium Biofertilizer and Chemical Fertilizer on Quantitative and Qualitative Traits of Periwinkle (Catharanthus roseus Cv. ‘Acillata’)

دوره 7، شماره 4، اسفند 2017، صفحه 213-222
Maryam Jadid Soleimandarabi؛ Davood Hashemabadi؛ Fatemeh Zaredost

8.

The Effect of Thermal Pretreatment and Packaging Conditions on the Shelf-life of Walnut Kernels

دوره 11، شماره 2، شهریور 2020، صفحه 159-168
Seyedhamidreza Ziaolhagh؛ Hamed Fatemian؛ Farzad Goodarzi

9.

اثرات فرآیند شورکردن بر روی شاخص‌های کیفی و پروفایل اسیدهای چرب بافت اردک ماهی (lucius Esox) در زمان نگهداری در سردخانه

دوره 14، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 1-17

10.

اثراتمسفر اصلاح شده ، اسانس میخک هندی( Syzygium Aromaticum L.) و پاکت‌های انعطاف‌پذیر بر خصوصیات میکروبی و حسی فلفل قرمز

دوره 1، شماره 3، اسفند 1400، صفحه 57-74
نازنین زند؛ اورنگ عیوض زاده؛ رضا صدیقی

11.

اثر اسید استیک بر روی خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون در دمای یخچال

دوره 6، شماره 2، تیر 1398، صفحه 11-21
تینا طاهری؛ علی فضل آرا؛ لاله رومیانی

12.

اثر بسته‌بندی تحت خلاء بر روی شاخص‌های اکسیداسیون چربی فیله ماهی کفال (Liza spp) در شرایط نگهداری دمای 18- و 4 درجه سانتی‌گراد

دوره 13، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 57-71

13.

اثر تاریخ‌های برداشت بر ویژگی‌های کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد (Actinidia deliciosa) cv. Hayward در استان گیلان

دوره 11، شماره 36، خرداد 1398، صفحه 78-87
ابراهیم فرزام؛ ابراهیم عابدی قشلاقی؛ حسین شهبازی؛ علی اکبر ایمانی؛ معرفت مصطفوی راد؛ کاظم نجفی؛ رضا رضایی

14.

اثر ضد‌میکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره اتانولی میوه نسترن کوهی (Rosa canina) بر افزایش ماندگاری گوشت مرغ نگهداری‌شده در دمای یخچال

دوره 8، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 88-101
صدیقه یزدان پناه؛ فاطمه شیروانی برازجانی

15.

اثر عصاره آبی چای سبز و بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح‌شده بر ماندگاری گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال

دوره 15، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 37-47
فاطمه نوغانی

16.

اثر غلظت‌های مختلف نمک خالص و نمک مخلوط بر مدت ماندگاری تخم نمک‌سود قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال

دوره 6، 4 (24) زمستان، اسفند 1395، صفحه 31-42
بهاره شعبان پور؛ گلنار گلنار قربانیان؛ سیدمهدی اجاق؛ پرستو پورعاشوری؛ سیدمصطفی عقیلی‌نژاد

17.

ارزیابی تأثیر اسانس زنجبیل بر ویژگی‌های کیفی ماست در طی دوره نگهداری

دوره 1، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 71-87
افسانه عظیمی محله؛ اعظم عظیمی محله

18.

افزایش ماندگاری میوه با استفاده از فیلترهای بیولوژیکی در مدت ذخیره‌سازی

دوره 1، شماره 2، آذر 1400، صفحه 45-53
اشرف کریمی نیک؛ بابک خیرخواه؛ حسام زنده دل مقدم

19.

بررسی اثر فرآیندهای میکروفیلتراسیون و باکتوفوگاسیون دوتایی و دمای نگهداری بر ویژگی‌های‌ میکروبی، شیمیایی، بافتی و حسی پنیر آنزیمی ایرانی

دوره 10، 1 (37) بهار، فروردین 1399، صفحه 1-17
سید مسعود محمدی؛ محمود امین لاری؛ سید شهرام شکرفروش؛ سعید حسین زاده

20.

بررسی تغییرات شیمیایی و ویژگی‌های حسی خمیر ماهی تولید شده از کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در طول نگهداری در سردخانه 18- درجه سانتی‌گراد

دوره 3، شماره 2، شهریور 1388، صفحه 40-52

21.

بررسی تولید فرآورده های خشک و شیرین از ماهی کپورنقره ای(Hypophthalmichthys molitrix) و اثرآن بر روی اسیدهای چرب و زمان ماندگاری درمحیط سرد

دوره 12، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 57-69
سهراب معینی؛ رضوان موسوی ندوشن؛ ستاره آقایی پور

22.

تأثیر استفاده همزمان از اشعه گاما، اسانس آویشن و بسته بندی تحت خلاء بر ماندگاری میگو در طی نگهداری در یخچال

دوره 9، 2 (34) تابستان، تیر 1398، صفحه 15-29
شهرزاد عاشوری؛ شادی مهدیخانی؛ محمدرضا خانی

23.

تأثیر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب‌پنیر و ناتامایسین بر کیفیت و ماندگاری پنیر سفید ایرانی

دوره 6، 3 (23) پاییز، آذر 1395، صفحه 1-12
امید رمضانی؛ عباس جلیل‌زاده؛ جواد حصاری

24.

تأثیر عصاره آزاد و انکپسوله رازیانه (Foeniculum vulgare) بر رفتار استافیلوکوکوس اورئوس و برخی پارامترهای میکروبی و شیمیایی در فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) نگهداری‌شده در 4 درجه سانتی‌گراد

دوره 12، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 61-73

25.

تأثیر عصاره لیموترش (Citrus limonum) بر ماندگاری فیله فیل‌ماهی (Huso huso)طی دوره نگهداری در شرایط سرد

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 19 شهریور 1402
یاسمن فهیم دژبان

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب