1.

Antioxidant activity of essential oil of Heracleum lasiopetalum fruits on chemical properties of potato chips

دوره 3، شماره 4، اردیبهشت 2013، صفحه 249-256
Leila Sedaghat Boroujeni؛ Mohammad Hojjatoleslami؛ Javad Keramat؛ Abdollah Ghasemi Pirbalouti

2.

Anti-oxidative Effects of Ethanol Extract of Origanum vulgare on Kinetics, Microscopic and Oxidative Parameters of Cryopreserved Holstein Bull Spermatozoa

دوره 6، شماره 4، اسفند 2016، صفحه 783-789
H. Daghigh Kia؛ R. Farhadi؛ I. Ashrafi؛ M. Mehdipour

3.

A review of pharmacological properties and functional of Cinnamon

دوره 5، 3 Special issue (in Persian or Farsi)، بهمن 2014، صفحه 127-135
Amir pouya Ghandehari Yazdi؛ Alaleh Nikooie؛ Leila Sedaghat Boroujeni

4.

Biochemical and Physiological Responses of Tuberose (Polianthes tuberosa L.) Cut Flower to Silver Nanoparticles Treatment

دوره 11، شماره 4، اسفند 2021، صفحه 281-295
Keramatallah Mohammadi؛ Saeid Chavoshi؛ Hossein Ali Asadi-Gharneh؛ Masoud Gomarian؛ Behzad Edrisi

5.

‍‍‍Chemical compositions, antibacterial and antioxidant properties of Echinophora cinerea essential oil

دوره 3، شماره 2، آبان 2012، صفحه 67-74
Maryam Pass؛ Marzieh Rashidipour؛ Gholamreza Talei؛ Behrouz Doosty

6.

Comparative polyphenol contents, free radical scavenging properties and effects on adipogenesis of Chorisia Chodatii and Chorisia Speciosa

دوره 5، شماره 4، فروردین 2015، صفحه 193-207
John Refaat؛ Samar Yehia Desoukey؛ Mahmoud Ahmed Ramadan؛ Mohamed Salah Kamel؛ Junkyu Han؛ Hiroko Isoda

7.

Effect of the extract from Gundelia tournefortii on immature mouse oocytes

دوره 5، شماره 2، مهر 2014، صفحه 87-92
Azadeh Abedi؛ Leila Rouhi؛ Abdollah Ghasemi Pirbalouti

8.

Investigating the effects of hydro-alcoholic extract of pomegranate seeds on sperm parameters and testosterone level in male mice

دوره 3، شماره 2، اسفند 2022، صفحه 39-47
Mohammadreza Hosseinchi؛ Tohid Mohammadi

9.

Pharmacognostic study, chemical analysis and antioxidant potential of Leucas indica L. (R. Br.)

دوره 9، شماره 1، تیر 2018، صفحه 1-5
Jaishri M. Jasutkar؛ Rupali P. Shirsat؛ Deepak K Koche

10.

Protective effect of nanocurcumin on renal histological damage in salinomycin-induced toxicity of broiler chickens

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ ، انتشار آنلاین از تاریخ 26 دی 1402
Mohammad Hoseini؛ Reza Sayrafi؛ Saber Yousefi Robati؛ Abolfazl Akbari؛ Alireza Salehi

11.

The Effects of Different Levels of Pomegranate Seed Pulp with Multi-Enzyme on Performance, Egg Quality and Serum Antioxidant in Laying Hens

دوره 4، شماره 4، اسفند 2014، صفحه 803-808
A.A. Saki؛ M. Rabet؛ P. Zamani؛ A. Yousefi

12.

The study of antioxidant potential of Morus alba L. leaves extract

دوره 1، شماره 3، اسفند 2010، صفحه 43-46
Parisa Sadighara؛ Abbas Barin

13.

اثرات نانوذرات نقره بر فشار اکسیداتیو در موش صحرایی ماده بالغ نژاد ویستار

دوره 10، شماره 2، اسفند 1396، صفحه 91-98
ندا نوروزی؛ الهه سامانی جهرمی؛ سمانه ذوالقدری جهرمی

14.

اثر افزودن 4- هیدروکسی تمپو (تمپول) به رقیق کننده تریس- اسید سیتریک بر قابلیت نگهداری اسپرماتوزوئیدهای گاومیش

دوره 7، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 9-20

15.

اثر آنتی اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان تغذیه شده با Spirulina platensis توسط آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز

دوره 9، شماره 3، آذر 1393، صفحه 41-49
مژگان امتیازجو؛ زهرا دهقانی مطلق؛ مجید زینلی

16.

اثرآنتی اکسیدان های سزامول و پروپیل گالات بر اکسیداسیون لیپیدها در سوسیس

دوره 3، شماره 1، شهریور 1402، صفحه 63-75
ثنا غلامرضایی؛ علیرضا رحمن

17.

اثر سالسیلیک اسید بر ویژگی‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه داروئی بابونه (Matricaria chammomile)

دوره 11، شماره 39، دی 1398، صفحه 34-43
فاطمه راسخ؛ وحید روشن؛ آتوسا وزیری؛ بهمن خلد برین

18.

اثر سطوح مختلف نیتروژن بر خاصیت ضد‌میکروبی و برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی پیاز (Allium cepa L.)

دوره 12، 1(45) بهار، خرداد 1397، صفحه 107-122
معصومه عامریان

19.

اثر ضداکسایشی عصاره پوست مرکبات بر‌کنترل اکسایش روغن‌کانولا

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 07 تیر 1402
حسین عالی؛ مریم عزیزخانی؛ فهیمه توریان

20.

اثر کاربرد سالیسیلیک اسید در شرایط تنش شوری بر خصوصیات فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی گیاه دارویی درمنه (Artemisia annua L)

دوره 6، 4(24) زمستان، اسفند 1391، صفحه 415-428
کوروش اسکندری زنجانی؛ امیرحسین شیرانی راد؛ امین مرادی اقدم؛ توفیق طاهرخانی

21.

اثر هشت هفته تمرین تناوبی شدید همراه با مصرف عصاره بهار نارنج بر سطوح استرس اکسیداتیو و آنتی اکسیدان بافت عضله نعلی موش های صحرایی سالمند

دوره 1، شماره 1، آذر 1399، صفحه 29-38
مریم خیرده؛ مهدی نورا؛ رسول جمالی فشی؛ عبدالعلی رخشانی زاده

22.

اثر ویتامینC بر کبد مورد مواجهه با آفت‌کش دلتامترین در موش صحرایی

دوره 1، شماره 1، مهر 1392، صفحه 1-12
ملیحه دانشور؛ فرنگیس قاسمی

23.

ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی

دوره 8، شماره 3، آذر 1395، صفحه 33-44
رضا صفاری؛ امیر حسین الهامی راد؛ اسماعیل عطای صالحی

24.

ارزیابی اثر آنتی اکسیدان نفوذ پذیر سلولی در محیط رقیق سازی سیمن بر روی پارامتر­های تحرک و یکپارچگی غشائ سلولی اسپرم بز در حالت ذخیره مایع

دوره 6، شماره 1، فروردین 1391
عبداله ابید؛ محسن فروزانفر؛ سید مرتضی حسینی؛ مهدی حاجیان؛ محمدحسین نصر اصفهانی

25.

ارزیابی پارامترهای اسپرم انسانی پس از فرایند انجماد با تیمارآنتی اکسیدان میواینوزیتول در بیماران آستنوتراتوزواسپرمی

دوره 15، شماره 1، اسفند 1400، صفحه 25-36
راحیل جنتی فر؛ حمید پیروزمنش؛ لیلا ناصر پور

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب