1.

Anti-oxidative Effects of Ethanol Extract of Origanum vulgare on Kinetics, Microscopic and Oxidative Parameters of Cryopreserved Holstein Bull Spermatozoa

دوره 6، شماره 4، زمستان 2016، صفحه 783-789
H. Daghigh Kia؛ R. Farhadi؛ I. Ashrafi؛ M. Mehdipour

2.

Pharmacognostic study, chemical analysis and antioxidant potential of Leucas indica L. (R. Br.)

دوره 9، شماره 1، تابستان 2018، صفحه 1-5
Jaishri M. Jasutkar؛ Rupali P. Shirsat؛ Deepak K Koche

3.

The Effects of Different Levels of Pomegranate Seed Pulp with Multi-Enzyme on Performance, Egg Quality and Serum Antioxidant in Laying Hens

دوره 4، شماره 4، زمستان 2014، صفحه 803-808
A.A. Saki؛ M. Rabet؛ P. Zamani؛ A. Yousefi

4.

اثرات نانوذرات نقره بر فشار اکسیداتیو در موش صحرایی ماده بالغ نژاد ویستار

دوره 10، شماره 2، زمستان 1396، صفحه 91-98
ندا نوروزی؛ الهه سامانی جهرمی؛ سمانه ذوالقدری جهرمی

5.

اثر آنتی اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان تغذیه شده با Spirulina platensis توسط آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز

دوره 9، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 41-49
مژگان امتیازجو؛ زهرا دهقانی مطلق؛ مجید زینلی

6.

اثر سالسیلیک اسید بر ویژگی‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه داروئی بابونه (Matricaria chammomile)

دوره 11، شماره 39، زمستان 1398، صفحه 34-43
فاطمه راسخ؛ وحید روشن؛ آتوسا وزیری؛ بهمن خلد برین

7.

اثر سطوح مختلف نیتروژن بر خاصیت ضد‌میکروبی و برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی پیاز (Allium cepa L.)

دوره 12، 1(45) بهار، بهار 1397، صفحه 107-122
معصومه عامریان

8.

اثر سولفات منیزیم بر استرس اکسیداتیو القا شده توسط لتروزول در بافت تخمدانی موش‌های صحرایی ماده بالغ نژاد ویستار

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 26 اسفند 1398
زهرا اصلح نژاد؛ اکرم عیدی؛ سید پژمان مرتضوی؛ شهربانو عریان

9.

اثر کاربرد سالیسیلیک اسید در شرایط تنش شوری بر خصوصیات فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی گیاه دارویی درمنه (Artemisia annua L)

دوره 6، 4(24) زمستان، زمستان 1391، صفحه 415-428
کوروش اسکندری زنجانی؛ امیرحسین شیرانی راد؛ امین مرادی اقدم؛ توفیق طاهرخانی

10.

اثر ویتامینC بر کبد مورد مواجهه با آفت‌کش دلتامترین در موش صحرایی

دوره 1، شماره 1، پاییز 1392، صفحه 1-12
ملیحه دانشور؛ فرنگیس قاسمی

11.

ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی

دوره 8، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 33-44
رضا صفاری؛ امیر حسین الهامی راد؛ اسماعیل عطای صالحی

12.

ارزیابی اثر آنتی اکسیدان نفوذ پذیر سلولی در محیط رقیق سازی سیمن بر روی پارامتر­های تحرک و یکپارچگی غشائ سلولی اسپرم بز در حالت ذخیره مایع

دوره 6، شماره 1، فروردین 1391
عبداله ابید؛ محسن فروزانفر؛ سید مرتضی حسینی؛ مهدی حاجیان؛ محمدحسین نصر اصفهانی

13.

ارزیابی تاثیر فرمولاسیون‌های ترکیبی از آنتی اکسیدان‌های طبیعی، سنتزی و اسید سیتریک در پایدارسازی روغن کره

دوره 2، شماره 2، پاییز 1389، صفحه 55-65

14.

ارزیابی خصوصیات آنتی اکسیدانی کانژوگه های پروتئین های سویا-دکستران

دوره 7، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 91-98

15.

ارزیابی فیتوشیمیایی و آنتی ‏اکسیدانی اندام‏های مختلف گیاه دارویی Citrullus colocynthis L. در رویشگاه‏های مختلف جنوب شرقی ایران

دوره 7، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 43-52
صدیقه اسمعیل زاده بهابادی؛ فروغ یوسف زایی

16.

بررسی اثرات آنتی‌اکسیدانی عصاره چای سبز در برابر سمیّت کبدی ایزونیازید در موش صحرایی

دوره 5، 2 (18) تابستان، تابستان 1390، صفحه 1231-1221

17.

بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز

دوره 10، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 43-54
الهام شکوه صارمی؛ محمد باقر حبیبی نجفی؛ محمدحسین حداد خداپرست؛ معصومه بحرینی

18.

بررسی اثر عصاره هیدروالکلی گیاه مریم گلی (Salvia officinalis) بر بافت کبد و عناصر خونی مس، آهن، روی و منیزیم در موش صحرایی نر بالغ

دوره 6، شماره 2، زمستان 1392
شهرزاد خاکپور؛ مریم خسروی؛ معصومه میرزائی؛ محیا نجاری

19.

بررسی آزمایشگاهی آثار آنتی اکسیدانی، آنتی رادیکالی و آنتی دیابتیک و ممانعت از تشکیل محصولات نهایی حاصل گلیکیشن پیشرفته توسط دارچین

دوره 10، شماره 2، بهار 1397، صفحه 11-20
سید مهرداد کسائی؛ سیده نگین کسائی

20.

بررسی حفظ خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی نوشیدنی انار و زرشک و مخلوط این دو طی مدت نگهداری یک‌ماهه

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 26 شهریور 1399
الهام امت محمدی؛ جواد فیضی؛ مجید خانی

21.

بررسی فیتوشیمیایی و آنتی اکسیدانی ترکیبات موثره و فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس اکوتیپ های مختلف گیاه دارویی ( .Oliveria decumbens Vent) در استان خوزستان

دوره 6، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 14-25
سید محمد حسین آل عمرانی نژاد؛ علی رضوانی اقدم

22.

بررسی میزان فنول، فلاونوئید کل و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه گل ماهور ( Verbascum cheiranthifolium Boiss. ) از منطقه کلکچال استان تهران

دوره 8، شماره 32، زمستان 1397، صفحه 53-62
زهرا سادات آقاخواه رازلیقی؛ عبدالحسین روستائیان؛ کامبیز لاریجانی

23.

بررسی مسیر بیوسنتز کارنوسیک اسید در رزماری(Rosmarinus officinalis)

دوره 15، شماره 1، بهار 1399، صفحه 11-20
سید محسن حسینی؛ امین باقی زاده

24.

بررسی و مقایسه فیتوشیمیایی فنل و فلاونویید کل و عملکرد آنتی اکسیدانی عصاره های مختلف چهار گونه از جنس Marrubium در رویشگاه های آذربایجان شرقی

دوره 7، شماره 1، بهار 1398، صفحه 68-76
نگار ناصری؛ فاطمه فتحی آزاد؛ ساناز حامدیزدان

25.

بهینه یابی ترکیبات پلی فنلی عصاره مادون بحرانی آب پوست بنه با شبکه عصبی مصنوعی

دوره 6، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 15-22

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.