1.

بررسی آلودگی به یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت گاو، گوسفند و طیور عرضه‌شده در سوپرمارکت‌های شهرستان شهرکرد

دوره 1، 2 تابستان، شهریور 1390، صفحه 11-15
امیر شاکریان؛ علی شریف‌زاده؛ پیمان آقانژاد؛ مهران تاجمیرریاحی؛ الهام صالحی

2.

بررسی فراوانی و الگوی حساسیت آنتی‌بیوتیکی یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت و احشاء خوراکی مرغ عرضه شده در اردبیل

دوره 8، 4 (32) زمستان، دی 1397، صفحه 25-33
سمیه شکاری؛ مهدی قیامی راد

3.

بررسی میزان آلودگی گوشت‌های قرمز توزیع شده در شهر تبریز به یرسینیا انتروکولیتیکا

دوره 4، شماره 11، تیر 1389، صفحه 51-56

4.

بیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد

دوره 7، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 41-47
مریم کلانتری؛ محمد تقی گلمکانی؛ محمد مهدی ریاحین؛ اکرم شریفی؛ اعظم سراجی؛ عطیه حداد سامانی؛ الهه تاجبخش؛ ابراهیم رحیمی

5.

جداسازی یرسینیا ‌انتروکولیتیکا و شناسایی عوامل حدت آن در حیوانات خانگی و صاحبان آن‌ها در شهرستان اصفهان

دوره 18، شماره 1، شهریور 1401، صفحه 51-62
سایه وهابی؛ علی شریف زاده

6.

جداسازی، شناسایی و تعیین بیوتیپ یرسینیا انتروکولیتیکای بیماری‌زا از شیرهای پاستوریزه

دوره 1، 4 زمستان، اسفند 1390، صفحه 23-35
شهرام حنیفیان

7.

رفتار سویه‌های مختلف یرسینیا انتروکولیتیکا در پنیر فراپالایشی و نقش بازدارندگی کشت آغازگر لاکتیکی

دوره 5، 1 (17) بهار، خرداد 1394، صفحه 13-103
رضا واثقی بخشایش؛ شهرام حنیفیان

8.

مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره ریشه زرشک (Berberis vulgaris) و دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) بصورت انفرادی و توام با نایسین و دی استات سدیم بر باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا

دوره 6، شماره 3، مهر 1398، صفحه 37-46
مریم اختلاط؛ ریحانه محمدی دیدارگاهی؛ فروغ نامجویان؛ عبدالغنی عامری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب