1.

اثر مهاری لاکتوکوکوس لاکتیس مولد نایسین بر سویه‌های لیستریا مونوسایتوجنز در پنیر سفید فراپالایشی

دوره 10، 4 (40) زمستان، دی 1399، صفحه 29-43
سیده رعنا حمیدی؛ شهرام حنیفیان

2.

بررسی اثر نایسین و عصاره گیاه رزماری بر شاخص های حسی و فساد میکروبی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorynchus mykis) در شرایط نگهداری سرد

دوره 11، شماره 4، شهریور 1398، صفحه 75-86
مهران مسلمی؛ رقیه صالحانی؛ شهریار مهدی ابادی

3.

تأثیر ضد اکسیدانی و باکتریایی نایسین ریزپوشانی شده با نانو لیپوزوم در فیله ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال (C °1±4)

دوره 6، شماره 22، شهریور 1394، صفحه 13-24
زهره یساری؛ سید روح الله جوادیان؛ محمد رضا سعیدی اصل

4.

تأثیر نایسین، کیتوزان و عصاره زولنگ بر ماندگاری تخم ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در یخچال

دوره 7، 4 (28) زمستان، دی 1396، صفحه 15-30
الهام محمدی نژاد؛ علیرضا عالیشاهی؛ پرستو پورعاشوری؛ حجت میرصادقی

5.

جداسازی و شناسایی سویه‌های لاکتوکوکوس لاکتیس تولید کننده نایسین از پنیر لیقوان

دوره 7، 4 (28) زمستان، دی 1396، صفحه 1-13
خسرو محمدی

6.

گلیکاسیون نایسین با گلوکز، لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتری‌های اشریشیا کلی و سالمونلا تیفی‌موریوم

دوره 8، 4 (32) زمستان، دی 1397، صفحه 67-75
مهدی هاشم پور صادقیان؛ نسرین کاظمی پور؛ سید شهرام شکرفروش؛ محمد هادی اسکندری

7.

مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره ریشه زرشک (Berberis vulgaris) و دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) بصورت انفرادی و توام با نایسین و دی استات سدیم بر باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا

دوره 6، شماره 3، مهر 1398، صفحه 37-46
مریم اختلاط؛ ریحانه محمدی دیدارگاهی؛ فروغ نامجویان؛ عبدالغنی عامری

8.

مطالعه اثر غلظت‌های مختلف نایسین بر فعالیت باکتری‌های لاکتیکی کشت آغازگر در پنیر فراپالایشی

دوره 3، 1 (9) بهار، خرداد 1392، صفحه 33-43
خسرو محمدی؛ حسین جدیری

9.

مطالعه مقایسه‌ای خاصیت ضدمیکروبی نایسین و ناتامایسین در سفیده تخم‌مرغ مایع پاستوریزه و افزایش زمان ماندگاری آن

دوره 13، 3 (51) پاییز، مهر 1402، صفحه 67-81
الهام یغما؛ محمد علی تربتی؛ افشین جوادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب