1.

Developing Export Marketing Strategy Model of Tea to Target Markets

دوره 9، شماره 2، تابستان 2019، صفحه 177-190
Alireza Farrokhbakht Foomany؛ Vahidreza Mirabi؛ Ghasemali Bazaee؛ Heydar Amiran

2.

Evaluation of Shelf Life of Walnut Kernels Treated by Antioxidants and Different Packaging under Two Temperatures

دوره 10، شماره 2، پاییز و زمستان 2019، صفحه 153-162
Roghieh Talebi Habashi؛ Shahin Zomorodi؛ Alireza Talaie؛ Sepideh Kalateh Jari

3.

Modeling the Effect of Packaging on Canned Goods Purchasing Decisions among Job Subcultures

دوره 5، شماره 3، پاییز 2019، صفحه 81-90
Dariush Zarei؛ Hosein Vazifehdust؛ Vahidreza Mirabi

4.

The Effect of Thermal Pretreatment and Packaging Conditions on the Shelf-life of Walnut Kernels

دوره 11، شماره 2، تابستان 2020، صفحه 159-168
Seyedhamidreza Ziaolhagh؛ Hamed Fatemian؛ Farzad Goodarzi

5.

اثر اسپری اسیدهای سیتریک، استیک و پروپیونیک بر برخی پارامترهای میکروبی، شیمیایی و ظاهری گوشت بسته‌بندی‌شده گاو

دوره 1، 1 بهار، بهار 1390، صفحه 49-58
شهرام حنیفیان؛ مجید جلیل‌نیا

6.

تاثیر عصاره‌های گیاهی و بسته‌بندی بر کیفیت میکروبی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریحان

دوره 6، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 8-23
نرجس منصوری؛ محمد مقدم؛ فاطمه کاظمی؛ معصومه بحرینی؛ حسین آرویی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.