1.

اثر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و زمان ماندگاری کیک اسفنجی خرمایی

دوره 12، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 144-135
ملیکا افتخارالدین؛ سید حسین حسینی قابوس

2.

بررسی اثر 1- متیل سیکلو پروپن(MCP) برخصوصیات حسی، بافتی و تغذیه ای گوجه فرنگی رقم ”راپسونا“

دوره 7، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 39-46

3.

بررسی تأثیر جایگزینی تخم ‏مرغ با کنجاله ارده و امولسیفایر لستین بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم ‏کلسترول فراسودمند

دوره 14، 2(تابستان)، تیر 1401، صفحه 157-172
ترگل قناد؛ فریبا نقی پور؛ علیرضا فرجی

4.

بررسی تاثیر سطوح مختلف شمارش سلولهای سوماتیک شیر گاو و افزودن آنزیم لیپازبر ترکیب اسید چرب آزاد زنجیر کوتاه، تک غیراشباعی، چند غیراشباعی و ویژگیهای حسی پنیر سفید آب نمکی

دوره 7، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 17-31
حامد زارعی؛ علیرضا شهاب لواسانی

5.

بررسی تاثیرکلرید سدیم برخصوصیات حسی و فیزیکی ماکارونی

دوره 6، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 31-39

6.

بررسی‌خواص فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر‌پروسس لبنه بر پایه صمغ‌کاراگینان و پکتین

دوره 16، 1(بهار)، فروردین 1403، صفحه 1-12
محیا بختیاری؛ اکرم شریفی

7.

تأثیر استفاده از کازئین میسلار تغلیظ شده در بهبود راندمان و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید ایرانی آب نمکی

دوره 6، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 24-36
سمیه آقایی؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ پیمان رجایی

8.

تولید نانوکامپوزیت پلی‌اتیلنی حاوی نانوذرات نقره جهت افزایش ماندگاری قارچ خوراکی در دمای یخچال

دوره 13، شماره 3، مهر 1400، صفحه 115-101
آناهیتا ابراهیمی؛ سپیده بهرامی؛ محمد عبدالھیان نوقابی

9.

مطالعه اثر الحاق لاکتوکوکوس لاکتیس بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط یخچالی

دوره 6، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 45-58
اسد عباس پور انبی؛ ودود رضویلر؛ مسلم نیریز نقدهی؛ یوسفعلی اسدپور اصالو


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب