کلیدواژه‌ها = Anthocyanin
تعداد مقالات: 13

1

Effect of Growth Medium and Calcium Nano-Fertilizer on Quality and Some Characteristics of Gerbera Cut Flower

دوره 7، شماره 3، پاییز 2017، صفحه 205-213
Leila Mohammadbagheri؛ Davood Naderi

2

Effects of Location in the Tree Canopy on Some Quality Characteristics of Fresh Pistachio Fruit

دوره 09، شماره 2، پاییز و زمستان 2018، صفحه 135-145
Behzad Saffari؛ HamidReza Akhavan

3

Investigation of Humic Acid Application on Some Morphological and Physiological Characteristics of China Rose

دوره 8، شماره 2، تابستان 2018، صفحه 135-143
Parvin Talebi؛ Zohreh Jabbarzadeh

4

Physiological Characteristics of Two Rose Cultivars (Rosa hybrida L.) under Different Levels of Shading in Greenhouse Conditions

دوره 7، شماره 3، پاییز 2017، صفحه 147-155
Mansoure Hatamian؛ Hassan Salehi

5

Response of peppermint to methyl jasmonate application .

دوره 6، شماره 1، زمستان 2015، صفحه 1573-1578
Soheila Afkar

6

Seasonal changes in antioxidant activity, flavonoid, anthocyanin and phenolic compounds in Flavoparmelia caperata (L.) Hale and Physcia dubia (Hoffm.) Lettau from Babol forest sites in north of Iran. Mahlagha Ghorbanli*, Tannaz Amirkian Tehran and Maryam Niyakan

دوره 2، شماره 3، تابستان 2012، صفحه 461-469

7

The Effects of Nitrogen Fertilizer Sources on Yield and some Quality Attributes of Chrysanthemum morifolium L.

دوره 7، شماره 4، زمستان 2017، صفحه 229-236
Lamia Vojodi Mehrabani

8

The Phytochemical Changes of Violet Flowers (Viola cornuta) Response to Exogenous Salicylic Acid Hormone

دوره 3، شماره 4، بهار 2013
N. Ghorbani؛ H. Moradi؛ V. Akbarpour؛ A. Ghasemnezhad

9

بررسی تنوع بیوشیمیایی ترکیبات فنلی و آنتوسیانینی موجود در آب میوه انار (Punica granatum L. ) بین 25 ژنوتیپ‌ از رقم ملس (Cult. Malas)

دوره 6، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 1-13
سید عباس میرجلیلی؛ مهدی قبولی؛ الهه پورعزیزی؛ میترا اقاجانی

10

بررسی محتوی متابولیتی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی اندام‌های مختلف علف‌هرز مهاجم نیلوفر پیچ (Ipomoea tricolor Cav.) در مزارع گنبد کاووس

دوره 14، شماره 53، بهار 1398، صفحه 16-29
ابراهیم غلامعلی پور علمداری؛ عالیه سیدی؛ حسین صبوری؛ زینب اورسجی؛ عباس بیابانی

11

برسی تاثیر کودهای اسید فولویک و اسید آمینه بر ترکیبات فنلی ، فلاونوئیدی، آنتوسیانین، فعالیت آنتی اکسیدانی و رنگیزه های فتوسنتزی گیاه دارویی گشنیز(.Coriandrum sativum L)

دوره 7، شماره 1، بهار 1398، صفحه 25-39
محمد حسین امینی فرد؛ مژگان غلامی؛ حسن بیات؛ فرید مرادی نژاد

12

تأثیر سطوح مختلف کود نیتروژن، پتاسیم و آب بر خصوصیات کمی و کیفی چای ترش

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 28 اردیبهشت 1398
حلیمه پیری

13

تنوع فیتوشیمیایی، بیوشیمایی و مولکولی انجیر (Ficus carica L.) در استان آذربایجان شرقی

دوره 13، شماره 52، زمستان 1397، صفحه 16-28
اکبر قربانی؛ حمید حسن پور؛ سزایی ارجیشلی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.