1.

Effect of Growth Medium and Calcium Nano-Fertilizer on Quality and Some Characteristics of Gerbera Cut Flower

دوره 7، شماره 3، پاییز 2017، صفحه 205-213
Leila Mohammadbagheri؛ Davood Naderi

2.

Effects of Location in the Tree Canopy on Some Quality Characteristics of Fresh Pistachio Fruit

دوره 09، شماره 2، پاییز و زمستان 2018، صفحه 135-145
Behzad Saffari؛ HamidReza Akhavan

3.

Investigation of Humic Acid Application on Some Morphological and Physiological Characteristics of China Rose

دوره 8، شماره 2، تابستان 2018، صفحه 135-143
Parvin Talebi؛ Zohreh Jabbarzadeh

4.

Physiological Characteristics of Two Rose Cultivars (Rosa hybrida L.) under Different Levels of Shading in Greenhouse Conditions

دوره 7، شماره 3، پاییز 2017، صفحه 147-155
Mansoure Hatamian؛ Hassan Salehi

5.

Response of peppermint to methyl jasmonate application .

دوره 6، شماره 1، زمستان 2015، صفحه 1573-1578
Soheila Afkar

6.

Seasonal changes in antioxidant activity, flavonoid, anthocyanin and phenolic compounds in Flavoparmelia caperata (L.) Hale and Physcia dubia (Hoffm.) Lettau from Babol forest sites in north of Iran. Mahlagha Ghorbanli*, Tannaz Amirkian Tehran and Maryam Niyakan

دوره 2، شماره 3، تابستان 2012، صفحه 461-469

7.

Study of Morphological and Biochemical Traits of Marigold as Influenced by Phosphorous Biofertilizer and Zinc

دوره 9، شماره 4، زمستان 2019، صفحه 0-0
Farzad Jalali؛ Davood Naderi

8.

The Effects of Nitrogen Fertilizer Sources on Yield and some Quality Attributes of Chrysanthemum morifolium L.

دوره 7، شماره 4، زمستان 2017، صفحه 229-236
Lamia Vojodi Mehrabani

9.

The Phytochemical Changes of Violet Flowers (Viola cornuta) Response to Exogenous Salicylic Acid Hormone

دوره 3، شماره 4، زمستان 2013
N. Ghorbani؛ H. Moradi؛ V. Akbarpour؛ A. Ghasemnezhad

10.

بررسی تاثیر کودهای اسید فولویک و اسید آمینه بر ترکیبات فنلی ، فلاونوئیدی، فعالیت آنتی اکسیدانی و رنگیزه های فتوسنتزی گیاه دارویی (.Coriandrum sativum L)

دوره 7، شماره 1، بهار 1398، صفحه 25-39
محمد حسین امینی فرد؛ مژگان غلامی؛ حسن بیات؛ فرید مرادی نژاد

11.

بررسی تنوع بیوشیمیایی، ترکیبات فنلی و آنتوسیانین موجود در آب میوه گیاه ( .Punica granatum L ) بین 25 ژنوتیپ‌ از رقم ملس (Cult. Malas)

دوره 6، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 1-13
سید عباس میرجلیلی؛ مهدی قبولی؛ الهه پورعزیزی؛ میترا اقاجانی

12.

بررسی محتوی متابولیتی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی اندام‌های مختلف علف‌هرز مهاجم نیلوفر پیچ (Ipomoea tricolor Cav.) در مزارع گنبد کاووس

دوره 14، شماره 53، بهار 1398، صفحه 16-29
ابراهیم غلامعلی پور علمداری؛ عالیه سیدی؛ حسین صبوری؛ زینب اورسجی؛ عباس بیابانی

13.

تأثیر سطوح مختلف کود نیتروژن، پتاسیم و آب بر خصوصیات کمی و کیفی چای ترش

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 28 اردیبهشت 1398
حلیمه پیری

14.

تنوع فیتوشیمیایی، بیوشیمایی و مولکولی انجیر (Ficus carica L.) در استان آذربایجان شرقی

دوره 13، شماره 52، زمستان 1397، صفحه 16-28
اکبر قربانی؛ حمید حسن پور؛ سزایی ارجیشلی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.