1.

بررسی تاثیر افزودن پودر دانۀ تاج خروس (Amaranthus cruentus) بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی کشک مایع

دوره 9، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 105-117
لیلا علی محمدی؛ مهشید جهادی؛ هاجر عباسی؛ مریم اعرج سلطانی

2.

بررسی خصوصیات عملکردی نان ترکیبی تولید شده از آرد گندم و سورگوم

دوره 8، شماره 1، بهار 1395، صفحه 26-34

3.

بررسی خواص رئولوژی و مکانیکی ملات‌های دوجزئی و سه‌جزئی حاوی میکروسیلیس و سرباره

دوره 17، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 51-61
سیدفتح اله ساجدی؛ ویلبرت کرمیان

4.

بهبود خواص کیفی، رئولوژی و حسی کیک روغنی با افزودن پوره وکنسانتره کشمش

دوره 9، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 12-26
سارا بلاغی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ سید حسین استیری


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.