1.

بررسی اثر نانوذرات گرافن-سیلیکا بر خواص رئولوژیکی و ترموفیزیکی سیال حفاری پایه آبی

دوره 1، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 1-17
محمد غلامحسین زاده؛ اشکان غفوری

2.

بررسی تاثیر افزودن پودر دانۀ تاج خروس (Amaranthus cruentus) بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی کشک مایع

دوره 9، شماره 3، آبان 1396، صفحه 105-117
لیلا علی محمدی؛ مهشید جهادی؛ هاجر عباسی؛ مریم اعرج سلطانی

3.

بررسی خصوصیات عملکردی نان ترکیبی تولید شده از آرد گندم و سورگوم

دوره 8، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 26-34

4.

بررسی خواص رئولوژی و مکانیکی ملات‌های دوجزئی و سه‌جزئی حاوی میکروسیلیس و سرباره

دوره 17، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 51-61
سیدفتح اله ساجدی؛ ویلبرت کرمیان

5.

بهبود خواص کیفی، رئولوژی و حسی کیک روغنی با افزودن پوره وکنسانتره کشمش

دوره 9، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 12-26
سارا بلاغی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ سید حسین استیری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب