تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 10,005 |
تعداد مقالات | 83,629 |
تعداد مشاهده مقاله | 78,550,213 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 55,693,361 |
1. | اثر افزودن آنزیمهای فیتاز و پروتئاز به جیرههای دارای کنجاله کنجد بر قابلیت هضم مواد مغذی، ویژگیهای استخوان، ایمنی و فراسنجههای خونی در جوجههای گوشتی | |
دوره 15، شماره 3، خرداد 1402، صفحه 191-204 | ||
حسامالدین فرخی؛ روح اله عبداله پور؛ وحید رضائی پور | ||
2. | آنزیم های موجود در شیر | |
دوره 3، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 27-40 | ||
ماندانا زورمند؛ مهناز هاشمی روان | ||
3. | بررسی قدرت پروتئولیتیکی عصاره حاصل از پوست و گوشت پرتقال تامسون | |
دوره 12، شماره 3، مهر 1399، صفحه 103-95 | ||
فاطمه شریفی؛ وحید حکیم زاده | ||
4. | بهبود تولید پروتئاز کریزوباکتریوم ایندولوجنسیس BYK27 به منظور رنگ زدایی خون از لباس ها | |
دوره 11، شماره 1 (پیاپی 34)، خرداد 1397، صفحه 101-112 | ||
یاسمین بین آبادی؛ ارسطو بدوئی-دلفارد؛ عبدالحمید نمکی شوشتری | ||
5. | تأثیر هورمون جیبرلین بر عملکرد، شاخصهای رشدی و صفات بیوشیمیایی ذرت (Zea mays L.) تحت تنش خشکی | |
دوره 15، شماره 59، مهر 1399، صفحه 1-16 | ||
عباس ملکی؛ امین فتحی؛ صادق بهامین | ||
6. | جداسازی و شناسایی باکتری های نمک دوست نسبی تولید کننده پروتئاز از خاک های شور | |
دوره 10، شماره 4 (پیاپی 33)، اسفند 1396، صفحه 322-332 | ||
نیلوفر قربانی رز؛ مریم قانع | ||
7. | مطالعۀ تفصیلی و شناسایی مولکولی باکتری های ایجاد کنندۀ طعم تلخی در خامۀ پاستوریزه | |
دوره 4، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 11-28 | ||
هدی دژخی؛ سجاد یزدان ستاد؛ نازیلا ارباب سلیمانی؛ رضا نجف پور؛ سید محمد غیبی حیات؛ الیکا فرج تبریزی | ||