1.

اثر افزودن آنزیم‌های فیتاز و پروتئاز به جیره‌های دارای کنجاله کنجد بر قابلیت هضم مواد مغذی، ویژگی‌های استخوان، ایمنی و فراسنجه‌های خونی در جوجه‌های گوشتی

دوره 15، شماره 3، خرداد 1402، صفحه 191-204
حسام‌الدین فرخی؛ روح اله عبداله پور؛ وحید رضائی پور

2.

آنزیم های موجود در شیر

دوره 3، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 27-40
ماندانا زورمند؛ مهناز هاشمی روان

3.

بررسی قدرت پروتئولیتیکی عصاره حاصل از پوست و گوشت پرتقال تامسون

دوره 12، شماره 3، مهر 1399، صفحه 103-95
فاطمه شریفی؛ وحید حکیم زاده

4.

بهبود تولید پروتئاز کریزوباکتریوم ایندولوجنسیس BYK27 به منظور رنگ زدایی خون از لباس ها

دوره 11، شماره 1 (پیاپی 34)، خرداد 1397، صفحه 101-112
یاسمین بین آبادی؛ ارسطو بدوئی-دلفارد؛ عبدالحمید نمکی شوشتری

5.

تأثیر هورمون جیبرلین بر عملکرد، شاخص‌های رشدی و صفات بیوشیمیایی ذرت (Zea mays L.) تحت تنش خشکی

دوره 15، شماره 59، مهر 1399، صفحه 1-16
عباس ملکی؛ امین فتحی؛ صادق بهامین

6.

جداسازی و شناسایی باکتری‏ های نمک دوست نسبی تولید کننده پروتئاز از خاک‏ های ‏شور

دوره 10، شماره 4 (پیاپی 33)، اسفند 1396، صفحه 322-332
نیلوفر قربانی رز؛ مریم قانع

7.

مطالعۀ تفصیلی و شناسایی مولکولی باکتری های ایجاد کنندۀ طعم تلخی در خامۀ پاستوریزه

دوره 4، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 11-28
هدی دژخی؛ سجاد یزدان ستاد؛ نازیلا ارباب سلیمانی؛ رضا نجف پور؛ سید محمد غیبی حیات؛ الیکا فرج تبریزی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب