1.

بررسی قدرت پروتئولیتیکی عصاره حاصل از پوست و گوشت پرتقال تامسون

دوره 12، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 95-103
فاطمه شریفی؛ وحید حکیم زاده

2.

بهبود تولید پروتئاز کریزوباکتریوم ایندولوجنسیس BYK27 به منظور رنگ زدایی خون از لباس ها

دوره 11، شماره 1 (پیاپی 34)، بهار 1397، صفحه 101-112
یاسمین بین آبادی؛ ارسطو بدوئی-دلفارد؛ عبدالحمید نمکی شوشتری

3.

تأثیر هورمون جیبرلین بر عملکرد، شاخص‌های رشدی و صفات بیوشیمیایی ذرت (Zea mays L.) تحت تنش خشکی

دوره 15، شماره 59، پاییز 1399، صفحه 1-16
عباس ملکی؛ امین فتحی؛ صادق بهامین

4.

جداسازی و شناسایی باکتری‏ های نمک دوست نسبی تولید کننده پروتئاز از خاک‏ های ‏شور

دوره 10، شماره 4 (پیاپی 33)، زمستان 1396، صفحه 322-332
نیلوفر قربانی رز؛ مریم قانع

5.

مطالعۀ تفصیلی و شناسایی مولکولی باکتری های ایجاد کنندۀ طعم تلخی در خامۀ پاستوریزه

دوره 4، شماره 1، بهار 1396، صفحه 11-28
هدی دژخی؛ سجاد یزدان ستاد؛ نازیلا ارباب سلیمانی؛ رضا نجف پور؛ سید محمد غیبی حیات؛ الیکا فرج تبریزی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.