1.

اثر اسانس دانه رازیانه بر استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخشده کپور معمولی (Cyprrinus carpio)

صفحه 1-13
صفورا بهرامی؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلایی؛ محسن شهریاری مقدم

2.

اندازه‌گیری و مقایسه میزان سلنیوم در برخی ماهیان دریایی، آب شیرین و پرورشی بازار اهواز

صفحه 15-23
محمد ولایت زاده

3.

بررسی فراوانی و الگوی حساسیت آنتی‌بیوتیکی یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت و احشاء خوراکی مرغ عرضه شده در اردبیل

صفحه 25-33
سمیه شکاری؛ مهدی قیامی راد

4.

اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیل‌ها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان

صفحه 35-47
رامین شیشه گر؛ حمید میرزایی؛ خسرو محمدی؛ گیتی کریم؛ ودود رضویلر

5.

ارزیابی خطر سلامت میگوهای صید شده از سواحل شمالی دریای عمان به برخی عناصر سنگین سمی

صفحه 49-65
امین غلامحسینی؛ نیما شیری؛ سیاوش سلطانیان؛ محسن علی

6.

گلیکاسیون نایسین با گلوکز، لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتری‌های اشریشیا کلی و سالمونلا تیفی‌موریوم

صفحه 67-75
مهدی هاشم پور صادقیان؛ نسرین کاظمی پور؛ سید شهرام شکرفروش؛ محمد هادی اسکندری

7.

بهینه‌سازی پایداری حرارتی روغن سویا تحت تأثیر اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) با استفاده از روش سطح پاسخ

صفحه 77-93
مهسا اقبالیان راد؛ عباسعلی ساری؛ امیر دارائی گرمه خانی

8.

میزان باقی‌مانده انروفلوکساسین در گوشت مرغ و بوقلمون، به‌روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در استان اصفهان (مقاله کوتاه)

صفحه 95-100
سهیل تیموری؛ مجید غلامی آهنگران؛ امیر شاکریان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب