Khaki-Rizi, Mitra, Ataye Salehi, Esmaeil, Mosharaf, Laleh, Tajali, Faezeh. (1391). Investigation of physicochemical compositions of Elaeagnus angustifolia L fruit for using in food industry. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(1), 15-20.
Mitra Khaki-Rizi; Esmaeil Ataye Salehi; Laleh Mosharaf; Faezeh Tajali. "Investigation of physicochemical compositions of Elaeagnus angustifolia L fruit for using in food industry". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 1, 1391, 15-20.
Khaki-Rizi, Mitra, Ataye Salehi, Esmaeil, Mosharaf, Laleh, Tajali, Faezeh. (1391). 'Investigation of physicochemical compositions of Elaeagnus angustifolia L fruit for using in food industry', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(1), pp. 15-20.
Khaki-Rizi, Mitra, Ataye Salehi, Esmaeil, Mosharaf, Laleh, Tajali, Faezeh. Investigation of physicochemical compositions of Elaeagnus angustifolia L fruit for using in food industry. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1391; 3(1): 15-20.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب