1.

واکنش عملکرد، اجزای عملکرد و برخی صفات مورفوفیزیولوژیک ارقام گندم به نحوه مصرف کود زیستی فولزایم

صفحه 243-256
علی اسلامی؛ رضا صدرآبادی حقیقی؛ مجتبی ظفریان

2.

نقش کودهای زیستی و شیمیایی نیتروژنه و فسفره بر عملکرد، اجزای عملکرد و درصد همزیستی مایکوریزا در شوید

صفحه 257-270
فاطمه هاشم زاده؛ بهرام میرشکاری؛ مهرداد یارنیا؛ فرخ رحیم زاده خویی؛ علیرضا تاری نژاد

3.

ارزیابی عملکرد دانه و شاخص‌های تحمل به خشکی در لاین‌های گندم تحت شرایط آبیاری مطلوب و محدود در مرحله پرشدن دانه

صفحه 271-284
اسماعیل محمودی؛ سلیمان محمدی؛ جلال صبا

4.

تاثیر گیاهان پوششی و کود نیتروژن بر تولید ذرت علوفه ای و بیوماس علف های هرز

صفحه 285-300
رسول فخاری؛ احمد توبه؛ حسن خانزاده؛ عبدالقیوم قلیپوری؛ محمدتقی آل ابراهیم

5.

تاثیر سطوح کود اوره، ازتوباکتر و آزوسپیریلوم بر خصوصیات فیزیولوژیک ذرت دانه ای (Zea mays L) در منطقه خاش

صفحه 301-316
عباس سلیمانی فرد؛ رحیم ناصری

6.

تاثیر رقابتی سلمه تره بر پارامترهای رشد، عملکرد دانه و اسانس رازیانه

صفحه 317-330
بهرام میرشکاری

7.

ارزیابی پتانسیل تولید مینی تیوبر ارقام و کلون های امیدبخش نیمه دیررس سیب زمینی در سیستم هواکشت

صفحه 331-346
داود حسن پناه

8.

ارزیابی تحمل خشکی لاین های اینبرد نوترکیب گندم نان

صفحه 347-362
ندا ظفرنادری؛ سعید اهری زاد

9.

اثر فلزات سنگین مس و سرب بر برخی صفات رشدی، میزان پرولین و پراکسیداسیون لیپیدی در دو رقم ماش

صفحه 363-374
مهدی کشته گر؛ اکبر صفی پور افشار؛ فاطمه سعید نعمت پور

10.

ارزیابی تحمل به خشکی اکوتیپ های شبدر یک ساله با استفاده از شاخص‌های تحمل به خشکی

صفحه 375-394
شیرین نیکو؛ محمود پوریوسف میاندوآب؛ عبداله حسن زاده قورت تپه

11.

تحمل به گیاه خواری شبیه سازی شده در علف‌هرز شنگ (Tragopogon graminifolius)

صفحه 395-406
نیوشا ولایی؛ سیده زهرا حسینی سیسی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب