1.

اثر سویه های متفاوت باکتری سودوموناس فلورسنت بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه روغنی گلرنگ

صفحه 1-16
علیرضا رحیمی؛ مجید جامی الاحمدی؛ کاظم خاوازی؛ محمد حسن سیاری؛ رستم یزدانی بیوکی

2.

اثر سطوح مختلف شوری بر برخی صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک چند رقم سویا

صفحه 17-33
رضا افشین مهر؛ امید علیزاده؛ برمک جعفری حقیقی؛ مهدی زارع

3.

واکنش ریخت‌شناسی ریشه دو لاین اینبرد ذرت به تنش شوری

صفحه 34-44
شیرین مجدی؛ متین جامی معینی؛ موسی‌الرضا حکم‌آبادی

4.

اثرات تغذیه بهینه پتاسیم و مدیریت های مختلف آبیاری بر کاهش مصرف آب ذرت

صفحه 45-58
عبدالله ولی فر؛ غلامرضا معافپوریان؛ محمد سعید تدین؛ غلامرضا اشرف منصوری

5.

اثر افزایش غلظت دی اکسید کربن در شرایط وجود خشکی بر توانایی رقابتی علف های هرز با ذرت

صفحه 59-73
حمید رضا میری

6.

ارزیابی واکنش ارقام سویا برای صفات زراعی و فنولوژی در سیستم های مدیریتی مختلف در منطقه گرگان

صفحه 74-85
امیر محتشم امیری؛ ابوالفضل فرجی؛ حسین عجم نوروزی؛ کمال پیغام زاده

7.

اثر شوری بر وضعیت گلدهی ارقام مختلف بادمجان

صفحه 86-93
حمید صادقی؛ حسن رسولی

8.

تأثیر سولفات آلومینیوم، هیدروکسی کوینولین سیترات و هیپوکلریت کلسیم بر شاخص های فیزیولوژیکی و میکروبیولوژیکی پس از برداشت گل بریدنی رز رقم ستاره قطبی

صفحه 94-112
محمد مهدی جوکار


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب