1.

اثر ارتفاع بر خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی برگ گیاه گزنه (L. Urtica dioica) در استان‌های مازندران و گلستان

صفحه 1-11
مصطفی نجار فیروز جایی؛ خدایار همتی؛ سارا خراسانی نژاد؛ امیر دارائی گرمه خانی؛ امین اله باقری فرد

2.

اثر تغییرات فصلی بر برخی فرایندهای فیزیولوژیکی گیاه صنوبر (Populus deltoides Marsh.)

صفحه 12-24
مژگان فرزامی سپهر؛ محبوبه محمدی؛ مه لقا قربانلی

3.

اثر اسید سالیسیلیک بر استحکام، ماندگاری و برخی ویژگی‌های کیفی انگور عسکری (Vitis vinifera L.) در طول انبارداری

صفحه 25-33
علی تهرانی فر؛ محمود شور؛ رضا موسی زاده؛ حسین عراقی؛ یحیی سلاح ورزی

4.

تاثیر چرا بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی گونه‌های Stachys lavandulifolia Vahl. وStachys turcomanica Trautva. در استان خراسان شمالی

صفحه 34-42
مرضیه نیستانی؛ مه لقا قربانلی؛ علی ستاریان

5.

بررسی خصوصیات کیفی هلوی زعفرانی (Prunus persica (L.) Batch.) مایه‌زنی‌ شده با قارچ همزیست (Piriformospora indica)

صفحه 43-52
عظیم قاسم نژاد؛ امین اله باقری فرد

6.

مطالعه تاثیر جهت‌های مختلف شیب بر میزان تولید کتیرا در Astragalus hypsogeton Bunge. در خراسان شمالی

صفحه 53-60
ابراهیم محمودی؛ رمضان استیری

7.

اثر کود نانو پتاسیم بر فاکتورهای رشد، سیستم فتوسنتزی و میزان پروتئین گیاه گندم (Triticum aestivum L.) رقم 8019N

صفحه 61-71
طاهره توان؛ مریم نیاکان؛ عباسعلی نوری نیا

8.

اثر سوپر جاذب بر کاهش اثر تنش خشکی بر برخی صفات فیزیولوژیکی گل جعفری (Tagetes marigold)

صفحه 72-81
صفورا دهباشی؛ علیرضا لادن مقدم؛ علی غفوریان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب