1.

مقایسه ویژگی‌های بیوشیمیایی دو گونه Pinus nigra و P. eldarica در خاک‌های آلوده اطراف مجتمع مس سرچشمه کرمان و خاک‌های کمتر آلوده منطقه کنتوئیه

صفحه 1-12
حکیمه علومی؛ فرخنده رضانژاد؛ بتول کرامت

2.

مطالعه نشانگرهای رنگدانه‌ای در انواع برگ‌های شمشاد طلایی (Euonymus japonicus Thunb.)

صفحه 13-20
نادر چاپارزاده؛ سمانه صفی خانی؛ لیلا زرندی میاندوآب

3.

برسی تجمع آهن ، مس و پاسخ آنتی‌اکسیدانی گونه‌های گیاهی غالب در اطراف معدن سرخه شهرستان مرند

صفحه 21-30
لیلا حکیمی؛ مژگان فرزامی سپهر

4.

مطالعه محتوی ترکیبات فنلی و فعالیت ضداکسایشی برگ درخت کلخونگ (Pistacia khinjuk Stocks.) در رویشگاه‌های طبیعی استان ایلام

صفحه 31-40
علی اصغر حاتم نیا؛ پرویز ملک زاده؛ خشنود نورالهی؛ طاهره ولد بیگی

5.

بررسی اثرات کمبود آب در مراحل مختلف رشد بر صفات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی ژنوتیپ‌های لوبیا قرمز (Phaseolous vulgaris L.)

صفحه 41-50
شادی سادات مهاجرانی؛ مجتبی علوی فاضل؛ حمید مدنی؛ شهرام لک؛ عادل مدحج

6.

بررسی تغییرات فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی اندام هوایی دو گیاه ‌هالوفیت Climacoptera turcomanica (Litw.) Botsch. وFrankenia hirsuta Desf. تحت تاثیر فصل برداشت در رویشگاه طبیعی صوفیکم استان گلستان

صفحه 51-61
سیده هاجر رضایی کنتی؛ مه لقا قربانلی

7.

مقایسه‌ صفات ریخت‌شناختی و فیتوشیمیایی محصولات بهاره و تابستانه سه ژنوتیپ انجیر در استان گلستان

صفحه 62-72
زهرا کیخا؛ اسماعیل سیفی؛ فریال وارسته؛ عظیم قاسم نژاد

8.

اثر پرایمینگ شیمیایی و زیستی بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه باقلا (Vicia faba L.)

صفحه 73-83
رضا درشین زنوش؛ محمد حسین انصاری؛ معرفت مصطفوی راد

9.

مقایسه ویژگی‌های بیوشیمیایی دو گونه Pinus nigra و P. eldarica در خاک های آلوده اطراف مجتمع مس سرچشمه کرمان و خاک های کمتر آلوده منطقه کنتوئیه

صفحه 1-12
حکیمه علومی؛ فرخنده رضانژاد؛ بتول کرامت

10.

تجمع آهن ، مس و پاسخ آنتی‌اکسیدانی گونه‌های گیاهی غالب در اطراف معدن سرخه شهرستان مرند

صفحه 21-30
لیلا حکیمی؛ مژگان فرزامی سپهر

11.

مطالعه محتوی ترکیبات فنلی و فعالیت ضداکسایشی برگ درخت کلخونگ (Pistacia khinjuk Stocks) در رویشگاه های طبیعی استان ایلام

صفحه 31-40
علی اصغر حاتم نیا؛ پرویز ملک زاده؛ خشنود نورالهی؛ طاهره ولدبیگی

12.

بررسی اثرات کمبود آب در مزرعه در برخی مراحل رشدی روی صفات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی ژنوتیپ های لوبیا قرمز

صفحه 41-50
شادی السادات مهاجرانی؛ مجتبی علوی فاضل؛ حمید مدنی؛ شهرام لک؛ عادل مدحج

13.

مقایسه‌ صفات ریخت شناختی و فیتوشیمیایی محصولات بهاره و تابستانه سه ژنوتیپ انجیر در استان گلستان

صفحه 62-72
زهرا کیخا؛ اسماعیل سیفی؛ فریال وارسته؛ عظیم قاسم‌نژاد

14.

اثر پرایمینگ شیمیایی و تلقیح با باکتریهای محرک رشد گیاه بر عملکرد و اجزای عملکرد باقلا (Vicia faba L.)

صفحه 73-83
محمدحسین انصاری؛ معرفت مصطفوی راد؛ رضا ذرشین زنوش


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب