1.

تأثیر نانو ذرات نقره بر شاخص‌های جوانه‌زنی و رشد اولیه دو گونه نعناع فلفلی و پونه در شرایط تنش شوری

صفحه 1-12
منصوره قوام

2.

اثر آللوپاتیک عصاره تلخه (Acroptilon repens) بر سبز شدن بعضی گیاهان زراعی و هرز

صفحه 13-21
محمد تقی آل ابراهیم؛ رسول فخاری؛ کلثوم شریفی

3.

تأثیر باکتری‌های محرک رشد بر شاخص‌های جوانه‌زنی و رشد گیاهچه کنجد (Sesamum indicum L.) در شرایط تنش شوری

صفحه 22-31
حجت عطایی سماق؛ مهدی عقیقی شاهوردی؛ میلاد همتی؛ زهرا مرادیان؛ فرشته آزاد بخت

4.

بررسی تأثیر سطوح سیلیکون بر جوانه‌زنی و رشد اولیه جو (Hordeum vulgare L.) تحت تنش شوری

صفحه 32-42
هادی زارع خورمیزی؛ حمید سودایی زاده

5.

بررسی تعدادی از ژنوتیپ‌های برنج در مقابل تنش سرمایی در مرحله جوانه‌زنی

صفحه 43-54
پیمان شریفی

6.

اثر بستر جوانه‌زنی و مدت زمان هیدروپرایمینگ بر جوانه‌زنی و بنیه گیاهچه ریحان سبز و بنفش (Ocimum basilicum L.)

صفحه 55-69
سیدعلی نورحسینی؛ نرگس خاتون جوکار؛ محمدرضا داداشی

7.

اثر نانو پرایمینگ روی بر ویژگی‌های جوانه‌زنی لوبیا در شرایط تنش شوری

صفحه 70-80
محمد آرمین؛ رضا شبانی؛ حسین خدائی؛ متین جامی معینی

8.

ارزیابی اثر سالیسیلیک اسید و اکسین بر شاخص‌های جوانه‌زنی گیاه مرزه (Satureja hortensis L.) تحت تنش خشکی و شوری

صفحه 81-92
طیبه سنجری مزاج؛ خدیجه احمدی؛ حشمت امیدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب