1.

ارزیابی تحمل به تنش خشکی در ژنوتیپ های گندم نان با استفاده از شاخص های تحمل به خشکی

صفحه 1-14
آزاده شیبانی راد؛ عزت اله فرشادفر؛ عبداله نجفی

2.

مطالعه همبستگی و تجزیه رگرسیون بین صفات کمی و کیفی در ارقام مختلف کلزا (Brassica napus L.) در آرایش‌های مختلف کاشت

صفحه 158-171
غلامرضا حمزه پور؛ احمد توبه؛ پریسا شیخ زاده

3.

تاثیرکم آبی با استفاده از شاخص‌های تحمل به خشکی در لوبیا Phaseolus vulgaris L) )

صفحه 15-22
علی راحمی کاریزکی؛ سیده حکیمه داودی؛ علی نخ‎زری مقدم؛ ابراهیم غلامعلی پور علمداری

4.

بررسی اثر پیش تیمار بذر با پراکسید هیدروژن بر ویژگی‌های فیزیولوژیک و وابسته به عملکرد ماش در شرایط تنش خشکی

صفحه 23-31
امید صادقی پور؛ حوریه بابایی؛ علیرضا پازکی

5.

تاثیر سطوح مختلف سوپرجاذب بر کارآیی مصرف آب و صفات کمی سورگوم در رژیم های مختلف آبیاری

صفحه 32-41
کیامرث همتی نفر؛ محمد مهدی رحیمی

6.

اثر سطوح مختلف پرایمینگ بذر بر بهبود عملکرد گلرنگ و اجزای آن در شرایط تنش آبیاری

صفحه 42-52
سمانه قربی چلکی؛ امیررضا صادقی؛ بهمن پاسبان اسلام؛ حمید محمدی

7.

تاثیر میکوریزا و محلول پاشی متانول بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام گندم تحت شرایط تنش کم آبی

صفحه 53-66
منوچهر سیاح فر؛ بهرام میرشکاری؛ مهرداد یارنیا؛ فرهاد فرح وش؛ محسن اسماعیل زاده مقدم

8.

تأثیر کاربرد کودهای بیولوژیک و محلول‌پاشی با نانواکسید آهن و روی بر محتوای کلروفیل، پر شدن دانه و عملکرد گندم در شرایط محدودیت آبی

صفحه 68-75
رئوف سید شریفی؛ خدیجه بابایی؛ علیرضا پیرزاد

9.

تأثیر کودهای مختلف و تنش کم آبی بر عملکرد و اجزای عملکرد جو

صفحه 84-94
حسین زاهدی؛ محسن ظهوری

10.

تأثیر تناوب محصولات مختلف با برنج در شرایط کاربرد نیتروژن و تقسیط آن بر رشد و عملکرد محصول

صفحه 95-106
سجاد رضایی نوپاشانی؛ هاشم امین پناه

11.

بررسی مصرف تلفیقی کودهای شیمیایی و زیستی در هیبریدهای ذرت دانه ای (Zea mays L.)

صفحه 107-114
فاطمه نورکی؛ مجتبی علوی فاضل؛ احمد نادری؛ ابراهیم پناهپور؛ شهرام لک

12.

تأثیر سالیسیلیک اسید و کود زیستی فسفاته بارور2 بر عملکرد و اسانس رازیانه (Foeniculum vulgare Mill)

صفحه 115-123
آیدا فرهنگی؛ موسی ارشد

13.

بررسی امکان جایگزینی کود زیستی بارور-۲ با کود شیمیایی فسفاته در زراعت عدس(Lens culinaris)

صفحه 124-139
فرهاد فرح وش؛ فرناز تقی زاده

14.

پاسخ ریشه ی گلرنگ (Carthamus tinctorius L) به غلظت، زمان و نحوه ی مصرف عصاره ی جلبک دریایی

صفحه 140-157
محمد سیبی؛ حمیدرضا خزاعی؛ احمد نظامی

15.

تأثیر حذف گل آذین و اندازه غده بذری بر شاخص سطح برگ و عملکرد غده سیب‌زمینی (Solanum tuberosum L.)

صفحه 172-181
علی نصراله زاده اصل؛ عطیه پاشاپور خویی

16.

تاثیر کولتیواسیون و زمان مصرف نیتروژن بر عملکرد و کنترل علف‌های هرز در سیب‌زمینی رقم سانته

صفحه 182-192
منیژه شمسی؛ شهاب خاقانی؛ صنم صفائی چائی کار؛ محمد علی مشیدی؛ زهرا رفیعی کرهرودی؛ محمود اسلامپور

17.

تأثیر علفکشهای پیش رویشی، پس رویشی و تلفیق آنها در کنترل علفهای هرز بهاره و تابستانه باغات سیب و انگور

صفحه 193-204
بتول صمدانی؛ سید محسن حسینی؛ سید محمد میر وکیلی

18.

بررسی پراکنش و تنوع گونه‌ای علف‌های‌هرز در مزارع چغندرقند استان کرمانشاه

صفحه 205-218
عبدالرضا احمدی؛ مجید رستمی؛ فریبا خاموشی؛ مژگان ویسی

19.

بررسی تغییرات میزان بیوماس گونه های Bromus tomentellus و Festuca ovina (مطالعه موردی: مناطق کوهستانی الموت قزوین)

صفحه 219-229
سعید رشوند؛ حسن یگانه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب