1.

واکنش رشد، نمو و عملکرد بادام‌زمینی به تغییرات دما و غلظت دی‌اکسیدکربن

صفحه 1-17
سید علی نورحسینی؛ افشین سلطانی؛ حسین عجم نوروزی

2.

تأثیر تنش خشکی و مقادیر مصرف کود دامی بر عملکرد، اجزای عملکرد و کارایی مصرف آب هندوانه ابوجهل (Citrullus colocynthis L.)

صفحه 18-26
حمید مروی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ محسن جهان؛ محمد آرمین

3.

تاثیر مقادیرمختلف اسید سالیسیلیک و دفعات مصرف آن بر افزایش تحمل به کم آبی در انجیر دیم استهبان

صفحه 28-39
رامین بابادائی سامانی؛ علیرضا جاوید؛ مجید شعبانی

4.

بررسی اثر تنش خشکی، سطوح مختلف کود نیتروژن و پتاسیم بر برخی صفات زراعی و فیزیولوژیکی ذرت سینگل‌کراس 704

صفحه 40-52
رضا رضایی سوخت آبندانی؛ عطا اله سیادت؛ علیرضا پازکی؛ شهرام لک؛ مانی مجدم

5.

اثر اشعه فرابنفش و آبسیزیک اسید بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی و ویژگی های فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی گوجه فرنگی (Solanum lycopersicum L.) تحت دورهای مختلف آبیاری

صفحه 53-71
بهنوش رسایی؛ سعید جلالی هنرمند؛ مختار قبادی؛ گوئیشنگ ژو

6.

تأثیر دوز کاهش‌یافته علف‌کش سولفوسولفورون همراه با مت سولفورون-متیل و تراکم گیاه زراعی بر کنترل علف‏ هرز پنیرک (Malva sylvestris) در زراعت گندم دوروم (Triticum durum L.)

صفحه 72-81
سعید سعیدی پور؛ عبدالکریم بنی سعیدی

7.

بررسی رابطه عملکرد با اجزای عملکرد ژنوتیپ‌های مختلف گندم دیم

صفحه 82-90
الیاس نیستانی؛ حسن مکاریان؛ علی اکبر عامری؛ مصطفی حیدری

8.

بررسی برخی ویژگی های رشدی جو و شنبلیه در کشت مخلوط تحت تاثیر کود نیتروژن در مرحله سنبله جو

صفحه 91-101
شهناز طریفی؛ اسفندیار فاتح؛ امیر آینه بند

9.

تأثیر نظام‌های خاک‌ورزی و کود شیمیایی (NPK) بر خصوصیات کمی و کیفی ذرت

صفحه 102-115
داود براری تاری؛ امین فتحی؛ هرمز فلاح آملی؛ یوسف نیک نژاد

10.

بررسی قابلیت تولید و تحمل به خشکی سه رقم ارزن و سورگوم اسپیدفید در منطقه رفسنجان

صفحه 116-128
محمد صفائی؛ آرمان آذری

11.

ارزیابی تنوع ژنتیکی غلظت و محتوی عنصر آهن در بذر ژنوتیپ های جو تحت شرایط دیم

صفحه 129-139
مهدی فیضی؛ محمود سلوکی؛ بهزاد صادق زاده؛ براتعلی فاخری؛ سید ابوالقاسم محمدی

12.

اثر محلول‌پاشی اسید سالیسیلیک، گلایسین بتائین و گاما آمینو بوتیریک اسید بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی گیاه کارلا تحت تنش کم‌آبی

صفحه 140-151
افسون رضایی علولو؛ عزیزاله خیری؛ محسن ثانی خانی؛ مسعود ارغوانی

13.

تغییرات محتوای کلرفیل برگ و پروتئین و عملکرد دانه سه رقم گندم ماکارونی (Triticum durum) بر اثر کاربرد کودهای نانو

صفحه 152-165
راضیه ابراهیم نیا؛ احسان بیژن زاده؛ علی بهپوری؛ روح اله نادری

14.

شبیه سازی عملکرد سویا با مدل iLegume_Soybean در استان مازندران

صفحه 166-177
علی راحمی کاریزکی؛ مرتضی نوعلیزاده

15.

تأثیر سطوح آبیاری، نیتروژن و پتاسیم بر صفات عملکردی ارزن پادزهری (Panicum antidotale Retz.)

صفحه 178-189
زین العابدین جویبان؛ محمد کافی؛ احمد نظامی؛ سید غلامرضا موسوی

16.

بررسی نقش عوامل فیزیوگرافی جهت کشت نخودفرنگی در استان گلستان

صفحه 190-199
مهدی تراشی؛ علی راحمی کاریزکی؛ عباس بیابانی؛ محمد صلاحی فراهی

17.

تأثیر کودهای نیتروژن و ازتو باکتر بر عملکرد دانه و راندمان مصرف نیتروژن در ذرت سینگل کراس مراکشی

صفحه 200-210
آرش رستمی؛ خسرو محمدی

18.

ارزیابی مدل‌های رگرسیونی غیرخطی در تجزیه و تحلیل رشد کدو پوست کاغذی (Cucurbita pepo L.)

صفحه 211-224
حمیده خلج؛ محمدرضا لبافی حسین آبادی

19.

اثر باکتری‌های محرک رشد گیاهی بر رشد و عملکرد غده‌های بذری حاصل از کاشت مینی‌تیوبر سیب‌زمینی

صفحه 225-238
مهدی پناهیان؛ یعقوب راعی؛ داود حسن پناه؛ سعید حکم علی پور

20.

اثر باکتری‌های محرک رشد بر برخی صفات فیزیولوژیک سیاهدانه (Nigella sativa L.) تحت تنش کمبود آب

صفحه 239-249
زینب بش؛ عبدالرزاق دانش شهرکی؛ مهدی قبادی‌نیا؛ کرامت الله سعیدی

21.

تاثیر سطوح کود سولفات پتاسیم و فاصله ردیف کشت بر عملکرد و اجزای عملکرد لوبیا (پاچ باقلا) در باغ کف بر شده چای

صفحه 250-262
شهین صوفی فرد؛ سید مصطفی صادقی

22.

صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک مرتبط با افزایش عملکرد دانه در گندم در طی سال‌های پس از انقلاب سبز و جهت گیری آینده

صفحه 263-277
حمیدرضا میری؛ فرحناز ممتازی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب