1.

مقایسه فیتوشیمیایی اسانس در پنج گونه از جنس Stachys spp در شرایط زراعی خرم‌آباد

صفحه 1-15
نازنین رزازی؛ علی اشرف چعفری؛ زهرا خدا رحم پور؛ شهاب سادات

2.

بررسی تنوع فیتوشیمیایی و خواص آنتی‌اکسیدانی عصارة جمعیت‌های مختلف گیاه دارویی Perovskia abrotanoides Kar. در حوزه البرز شرقی

صفحه 16-28
مریم فرزانه؛ عاطفه امیراحمدی؛ ,وحید پوزش؛ فاطمه سلیمی

3.

بررسی اثر محلول پاشی سایکوسل بر ماده مؤثره و برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی گیاه دارویی Cannabis sativa L.

صفحه 29-39
علی صالحی ساردویی؛ حمیده آزاد قوجه‌بیگلو؛ سعید فتاحی سیاه کمری؛ ایرج خزایی

4.

بررسی پاسخ فیتوشیمیایی و مورفولوژیکی توده بومی Cyamopsis tetragonoloba L.منطقه ایرانشهر به محلول‌پاشی نانو ذرات اکسید روی

صفحه 40-52
صفورا بزی؛ علی موافقی؛ جعفر ولیزاده؛ محرم ولیزاده

5.

ارزیابی کمیت و کیفیت اسیدهای چرب در گیاه داروییLinum usitatissimum L.تحت تأثیر محلول‌پاشی بوریک‌اسید، سالسیلیک‌اسید و اوره در طول روز

صفحه 53-68
مهتاب پویان فر؛ ناصر محب علی پور؛ حسن نورافکن؛ علی فرامرزی

6.

بررسی اثر محلول پاشی کیتوزان بر کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی Hyssopus officinalis L. subsp. angustifolius Bieb. تحت رژیم‌های مختلف آبیاری

صفحه 69-81
سید محمد علوی سامانی؛ عبدالله قاسمی پیربلوطی؛ فاطمه ملک پور

7.

بررسی تغییرات فیتوشیمیایی عصاره گیاه دارویی Cannabis sativa L. در مرحله رشد رویشی تحت تاثیر تنش شوری

صفحه 82-93
عطاالله ربانی؛ محمد رضا اردکانی؛ حسنعلی نقدی بادی؛ شمسعلی رضازاده؛ منصور سراجوقی

8.

بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره‌های اتانولی Robinia pseudoacacia L. وPhytolacca americana L. علیه برخی از پاتوژن‌های باکتریایی انسانی

صفحه 94-110
نازیلا رضا نژاد؛ رقیه اسکوئیان؛ رابعه ایزدی آملی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب