1.

بررسی تنوع ژنتیکی، زمان برداشت و روش خشک کردن توده‌های گیاه دارویی (Mentha piperita L.) بر اساس صفات فیتوشیمیایی

صفحه 1-14
زهرا بشیرزاده؛ مهدی محب الدینی؛ رقیه فتحی؛ سید یعقوب سید معصومی

2.

بررسی اثر جاسمونیک اسید بر تغییرات کمی و کیفی متابولیت‌های ثانوی اندام‌های مختلف گیاه دارویی Scrophularia striata Boiss.

صفحه 15-28
الهام احمدی؛ آرش فاضلی؛ زینب رستمی

3.

بررسی اثر ارتفاع رویشگاه‎ها بر خصوصیات فیتوشیمیایی و مورفولوژیکی درخت کنار کوهی Ziziphus nummularia (Burm.f.) Wight. & Arn. ، مطالعه موردی رویشگاه‌های استان خوزستان

صفحه 29-43
کورش زندی فر؛ علی مهرآفرین؛ حسنعلی نقدی بادی؛ مجید قربانی نهوجی

4.

بررسی اتنوفارماکولوژی و تنوع در اجزای عملکرد و ویژگی‌های فیتوشیمیایی برخی از گونه‌های جنس بنفشه (Viola spp.) در رویشگاه‌های شمال ایران

صفحه 44-66
مینا دردی؛ سارا خراسانی نژاد؛ خلیل قربانی؛ محسن فرهادپور

5.

بررسی فیتوشیمیایی و اثر مهارکنندگی اسانس گیاه دارویی (Thymus eriocalyx (Ronninger) Jalas) بر رشد باکتری‌ها (انتروکوک فکالیس و سالمونلا تایفی موریوم)

صفحه 67-78
سمیه فرهمند؛ فرشید رضایی؛ سحر کاووسی

6.

مطالعه مردم گیاه‌شناسی در برخی از روستاهای شهرستان سمنان

صفحه 79-98
عاطفه امیراحمدی؛ فهیمه قمری؛ رضا نادری

7.

بررسی واکنش گیاه دارویی زولنگ (Eryngium campestre) به گلایسین، نیتروکسین و اسید هیومیک و تاثیر ضد باکتریایی عصاره آن بر Staphylococcus aureus و Pseudomonas aeruginosa

صفحه 99-114
زینب نصراله نژاد قمی؛ خدایار همتی؛ مهرداد باباربیع

8.

اثر محلول‌پاشی اِل فنیل آلانین بر خصوصیات مورفو-فیزیولوژی و فیتوشیمی فلفل قرمز (Capsicum annuum L.) تحت تیمارهای مختلف آبیاری

صفحه 115-127
سمیرا اصغری لالمی؛ عبدالله قاسمی پیربلوطی؛ فریبرز معطر؛ فائزه رجب زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب