1.

تاثیر پرایمینگ هورمون اکسین و جیبرلیک اسید بر کاهش زوال بذر ذرت رقم سینگل کراس 704

صفحه 251-261
حسام افشار نادری؛ پورنگ کسرایی؛ میثم اویسی

2.

بررسی کاربرد کود‌های بیولوژیک ازتوباکتر و آزوسپیریلوم به همراه کـود دامی بر صفات زراعی ذرت دانه‌ای (Zea mays L.) رقمKSC647

صفحه 263-274
میثم اویسی؛ محمد نصری

3.

بررسی اثر عناصر ریز مغذی (آهن، روی، منگنز) بر صفات کمی و کیفی گیاه استویا (Stevia rebaudiana Bertoni)

صفحه 275-284
عارف رضایی؛ محمد نصری؛ فرشاد قوشچی

4.

تاثیر کود‌های بیولوژیک و شیمیایی و مصرف اسید سالیسیلیک بر روی خصوصیات مورفولوژیکی و عملکرد ذرت

صفحه 285-295
فدرا طاهری اشترینانی؛ امین فتحی

5.

بررسی اثر ارتفاع بر مقدار و ترکیب اسانس آویشن کوهی در منطقه پلور، شهرستان آمل (مطالعه موردی)

صفحه 297-306
بهزاد غلامحسین‌زاده؛ یوسف نیک‌نژاد؛ هرمز فلاح آملی؛ جابر مهدی‌نیا افرا

6.

اثر پرایمینگ و محلول‌پاشی بتائین گلایسین بر برخی خصوصیات جوانه‌زنی و مورفو‌فیزیولوژیک لوبیا رقم درخشان تحت تنش شوری

صفحه 307-316
مونا میرزایی؛ فرشاد قوشچی؛ پیمان عزیزی

7.

اثر به‌کارگیری نیترات کلسیم بر کیفیت میوه خیار (Cucumis sativus)

صفحه 317-326
غلامرضا نصیری؛ علیرضا لادن مقدم؛ زهرا اوراقی اردبیلی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب