1.

تنوع صفات کمّی و کیفی توده‌های بومی شنبلیله ایران در منطقه هشترود

صفحه 1-9
بهرام حاجی‌زاده؛ داود صادق زاده اهری؛ سلیمان جمشیدی

2.

خصوصیات مورفوفیزیولوژیک، بیوشیمیایی، عملکرد و ترکیب اسانس چای‌کوهی جمع‌آوری شده از مرند، ایران

صفحه 11-23
مریم پرتوی مرند؛ علیرضا طباطبایی رئیسی؛ شهرام باغبان سیروس

3.

پاسخ‌های فیزیولوژیک و تغییرات پروتئین حرارتی در سرخارگل تحت تنش خشکی

صفحه 25-32
کوثر مرادی؛ فریبا خلیلی

4.

اثر سالیسیلیک‌اسید بر بهبود ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیک ریحان در شرایط تنش شوری کلریدسدیم

صفحه 33-43
حسن نورافکن؛ فریناز انگوتی

5.

اثر کاربرد کود دامی و زیستی بر عملکرد و اجزای عملکرد ماش رقم گوهر در منطقه خرم‌آباد

صفحه 45-56
محمد مرادی؛ کاظم طالشی

6.

اثر پیش تیمار بذر با باکتری های محرک رشد بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت تحت تنش رطوبتی

صفحه 57-66
داریوش صفری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب