1.

بررسی اثر توأم کودهای شیمیایی و زیستی بر ویژگی‌های کمی و کیفی برخی از ارقام گندم نان در شرایط آب و هوایی شوشتر

صفحه 1-11
مائده سیدی؛ مانی مجدم؛ تیمور بابایی نژاد؛ نازلی دروگر

2.

اثر سویه‌های قارچ مایکوریزا و کود فسفره ﺑﺮ صفات رشدی و ﻋﻤﻠﻜﺮد دانه گندم (Triticum aestivum L.)

صفحه 13-22
حسین حمیدی1و2؛ سیدکیوان مرعشی2

3.

تاثیر پیش تیمارهای سالسیلیک اسید و جیبریک اسید بر تجمع برخی از یون‌ها و شاخص‌های جوانه‌زنی در کلزا تحت تنش شوری

صفحه 23-35
مهتا حق جو؛ عبدالله بحرانی

4.

واکنش عملکرد و اجزای عملکرد برنج‏های هوازی در شرایط آب و هوایی اهواز

صفحه 37-48
فریده ظهرابی1؛ زهرا خدارحم‏پور2؛ عبدالعلی گیلانی3

5.

بررسی توزیع مجدد مواد فتوسنتزی در واکنش به تنش گرما در ارقام برنج شمال خوزستان

صفحه 49-57
عبدالعلی گیلانی1؛ سید عطاءاله سیادت2؛ سامی جلالی3؛ کاوه لیموچی4

6.

اثرات سطوح مختلف کود سلنیوم و کود دامی بر جذب سلنیوم در یونجه (Medicago sativa L.)

صفحه 59-68
هادی چم جیدر

7.

ارزیابی مدل‌های گیاهی AquaCrop و WOFOST در شبیه‌سازی عملکرد ذرت

صفحه 69-82
اصلان اگدرنژاد1؛ علیرضا مسجدی 2؛ علیرضا شکوه فر 3؛ مجتبی علوی فاضل 4


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب