کلیدواژه‌ها = Freezing
تعداد مقالات: 5

1

Effect of Freezing and Vacuum Packaging on Quality Properties of Pistachio Powder During Storage

دوره 09، شماره 2، پاییز و زمستان 2018، صفحه 169-179
Najmeh Dabestani Rafsanjani؛ Mohammad Daneshi؛ Ahmad Shakerardekani

2

اثر تخلیه احشایی بر ویژگی‌های حسی، میکروبی، شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در 18- درجه سلسیوس

دوره 5، 1 (17) بهار، بهار 1394، صفحه 35-51
فرشته شکری؛ مسعود هدایتی فرد؛ زینب رفتنی امیری

3

تولید کتلت ماهی از کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) و بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی محصول منتخب طی دوره نگه‌داری در شرایط انجماد

دوره 4، 1 (13) بهار، بهار 1393، صفحه 33-45
شیلان قصیری؛ مسعود هدایتی فرد؛ علی معتمدزادگان

4

شناسائی انواع اسیدهای چرب از نظر کمی و کیفی در ماهی فیتوفاگ پرورشی (Hypophthalmichthis molitrix) و بررسی اثر زمان نگهداری بر روی آنها در سردخانه 18- درجه سانتی گراد

دوره 8، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 58-67
علیرضا نجفی؛ نرگس بهشتی

5

نگاهی به روشهای کمک باروری با استفاده از انجماد

دوره 6، شماره 21، بهار 1395، صفحه 9-16
مینا رمضانی؛ شکوه چگینی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.