1.

Cryopreservation of Spermatogonial Stem Cells of Native Goat of Iran

دوره 11، شماره 2، شهریور 2021، صفحه 351-356
M. Mohebbi؛ G. Moghaddam؛ B. Qasemi-Panahi؛ H. Daghigh Kia؛ S.A. Rafat؛ G. Hamidian

2.

Effect of Freezing and Vacuum Packaging on Quality Properties of Pistachio Powder During Storage

دوره 09، شماره 2، اسفند 2018، صفحه 169-179
Najmeh Dabestani Rafsanjani؛ Mohammad Daneshi؛ Ahmad Shakerardekani

3.

Osmotic Tolerance and Freezability of Beetal Goat Sperm during Breeding and Non-Breeding Seasons

دوره 13، شماره 2، شهریور 2023، صفحه 307-311
M. Akhtar؛ E. Ahmad؛ Z. Naseer؛ M.S. Akhtar؛ T. Ahmad؛ T. Hussain؛ M.T. Khan

4.

The Effect of Apricot Tree Gum on the Quality of Frozen and Melted Ram Sperm in the Breeding Season

دوره 11، شماره 4، اسفند 2021، صفحه 749-760
P. Khanzadeh؛ G. Maghaddam؛ H. Daghighkia؛ S.A. Rafat؛ R. Moradi

5.

اثر تخلیه احشایی بر ویژگی‌های حسی، میکروبی، شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در 18- درجه سلسیوس

دوره 5، 1 (17) بهار، خرداد 1394، صفحه 35-51
فرشته شکری؛ مسعود هدایتی فرد؛ زینب رفتنی امیری

6.

اثر تنش دمای پایین بر ویژگی‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی برخی ژنوتیپ‌های شبه لیموی موجود در شمال کشور

دوره 9، شماره 30، آذر 1396، صفحه 73-84
صالح محمدی؛ حمیدرضا خزاعی؛ احمد نظامی؛ یحیی تاجور

7.

اقلیم جاده ای محور سمنان ساری

دوره 9، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 7-19
سید رضی موسوی فولادی

8.

بررسی تأثیر افزودن رقیق‌کننده‌های حاوی ادیتات سدیم و پروپیلن گلیکول بر ماندگاری اسپرم منجمد قوچ قزل

دوره 13، 4 (52) زمستان، بهمن 1398، صفحه 353-369
پریسا شفاعتی؛ غلامعلی مقدم؛ حسین دقیق کیا؛ صادق علیجانی

9.

بررسی روند تغییرات شاخص‌های کیفی، اکسایشی و میکروبی گوشت چرخ شده و نشده گاو در زمان نگهداری به حالت انجماد

دوره 11، 3 (43) پاییز، آبان 1400، صفحه 111-123
فیروز طیار؛ احمد قره خانی؛ امیر توکمه چی

10.

تأثیر تنش سرما بر زنده‌مانی و تبادلات گازی نهال زیتون (Olea europaea L.)

دوره 14، شماره 56، دی 1398، صفحه 28-38
خدیجه مهاجری؛ مسعود طبری کوچکسرایی؛ سید احسان ساداتی؛ علی خدادوست

11.

تولید کتلت ماهی از کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) و بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی محصول منتخب طی دوره نگه‌داری در شرایط انجماد

دوره 4، 1 (13) بهار، خرداد 1393، صفحه 33-45
شیلان قصیری؛ مسعود هدایتی فرد؛ علی معتمدزادگان

12.

شناسائی انواع اسیدهای چرب از نظر کمی و کیفی در ماهی فیتوفاگ پرورشی (Hypophthalmichthis molitrix) و بررسی اثر زمان نگهداری بر روی آنها در سردخانه 18- درجه سانتی گراد

دوره 8، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 58-67
علیرضا نجفی؛ نرگس بهشتی

13.

کاربرد توأمان پرتودهی اشعه گاما و روش انجماد جهت افزایش زمان ماندگاری گوشت مرغ

دوره 7، شماره 3، مهر 1399، صفحه 1-12
غلامرضا شاه حسینی؛ مجید جوانمرد؛ نوردهر رکنی

14.

نگاهی به روشهای کمک باروری با استفاده از انجماد

دوره 6، شماره 21، خرداد 1395، صفحه 9-16
مینا رمضانی؛ شکوه چگینی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب