1.

بررسی مقایسه ای رشد و بازماندگی ماهی قرمز(Carasius auratus) تغذیه شده با مکمل آرتمیا و پریان میگوی منجمد وکنسانتره خشک تجاری

دوره 6، شماره 21، خرداد 1394، صفحه 57-66
مسعود صیدگر؛ یوسفعلی اسدپور اوصالو؛ علی نکوئی فرد؛ علی محسن پور آذری

2.

بهینه‌یابی فرآیند تولید کنسانترۀ کدوی تَنبَل به روش سطح پاسخ

دوره 12، شماره 4، دی 1399، صفحه 71-55
محسن مختاریان؛ مرجان نوری

3.

تعیین و مدلسازی ویژگی‌های رئولوژیکی عصاره کدو تنبل (Cucurbita maxima)

دوره 13، شماره 4، دی 1400، صفحه 139-121
محسن مختاریان؛ مرجان نوری

4.

مطالعه تغییرات ایجادشده در پروتئین‌های فاز حاد سرم، هموگرام و الگوی الکتروفورتیکی پروتئین‌های سرمی اسب متعاقب تغییر جیره غذایی از علوفه به علوفه مخلوط با کنسانتره

دوره 15، 1 (57) بهار، اردیبهشت 1400، صفحه 75-94
روح اله کرم پور؛ محمد راضی جلالی؛ محمد رحیم حاجی حاجیکلایی؛ علیرضا قدردان مشهدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب