1.

Blood, Milk and Meat Vitamin D in the Dromedary Camel

دوره 9، شماره 4، اسفند 2019، صفحه 585-595
M. El Khasmi؛ B. Faye

2.

Effects of Nano-Zinc Oxide, Salicylic Acid, and Sodium Nitroprusside on Physiological and Enzymetic Traits of Sweet Violets Under Different Water Regims

دوره 11، شماره 2، شهریور 2021، صفحه 135-151
Hamide Bagheri؛ Davood Hashemabadi؛ Bahman Pasban Eslam؛ Shahram Sedaghathoor

3.

The Effects of Turmeric, Cinnamon, Ginger and Garlic Powder Nutrition on Antioxidant Enzymes’ Status and Hormones Involved in Energy Metabolism of Broilers during Heat Stress

دوره 8، شماره 1، خرداد 2018، صفحه 125-130
A.A. Sadeghi؛ M. Moghaddam

4.

اثرات غلظت‌های مختلف سرب بر برخی از پارامترهای بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی گیاه برنج

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 09 فروردین 1401
جواد صلواتی؛ هرمز فلاح؛ یوسف نیک نژاد؛ داوود براری تاری

5.

اثر همزمان جیبرلیک اسید وکلرورکادمیوم برروی برخی از پارامترهای فیزیولوژیکی گیاه یونجه (Medicago sativa L.)

دوره 17، شماره 66، تیر 1401، صفحه 163-175
فرزانه نجفی؛ زینب تقی زاده

6.

بررسی تاثیر نانوذرات نقره سنتزشده به روش احیاء شیمیایی بر فعالیت آنزیم‌های سوپراکسید دیسموتاز و گلوتاتیون پراکسیداز پلاسما در مدل موش صحرایی

دوره 10، 1 (37) بهار، خرداد 1395، صفحه 69-79
الهام قویدل اقدم؛ محمد نریمانی راد؛ علیرضا لطفی

7.

تأثیر آنتراسن برفاکتورهای استرس اکسیداتیودر گیاه یونجه (Medicago sativa L.)

دوره 3، شماره 12، دی 1392، صفحه 41-57
مریم خوش سخن مظفر؛ لیلا جعفری؛ الهه وطن خواه

8.

تاثیر سالیسیلیک اسید و جاسمونیک اسید بر میزان فعالیت‌های آنزیم‌های آنتی اکسیدانی، قندهای محلول و پرولین در گیاه دارویی آرتیشو (.Cynara Scolymus L) تحت تنش شوری

دوره 14، شماره 4، بهمن 1401، صفحه 481-510
سیده نازیلا سیدعلیخانی؛ علیرضا پازکی

9.

تاثیر کاربرد خارجی سالیسیلیک اسید بر برخی شاخص‌های رشدی و بیوشیمیایی گیاه برنج تحت تنش شوری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 01 تیر 1402
بهرام رضوی نیا

10.

تغییرات آنتی اکسیدانتی در گیاه oleracea 1. cv. saccata Brassica تحت تنش با فلز سنگین کادمیوم

دوره 4، شماره 13، اردیبهشت 1393، صفحه 69-84

11.

تغییرات شاخص‌های جوانه‌زنی و فعالیت سیستم آنتی‌اکسیدانتی بذرهای پنبه (Gossypium hirsutum L.) طی زوال

دوره 16، شماره 62، تیر 1400، صفحه 35-49
فرشید قادری‌فر؛ امید سنچولی؛ حمیدرضا صادقی پور

12.

فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدان و متابولیسم بی‌هوازی در ریشه سه لاین امیدبخش گندم تحت تنش غرقابی

دوره 12، شماره 42، مهر 1399، صفحه 147-161
فرشته علیزاده واسکسی؛ همت اله پیردشتی؛ علی چراتی آرایی؛ سارا سعادتمند

13.

کاهش زیستی آلومینیوم از محیط زیست با استفاده از گیاه لیسیانتوس

دوره 8، شماره 2، خرداد 1395، صفحه 9-20
فائزه قناتی؛ زینب السادات هاشمی

14.

مقایسه اثر سیلیکون معدنی و نانوسیلیکون بر برخی صفات بیوشیمیایی و فتوسنتزی در گیاه ذرت Zea mays L.تحت تنش شوری

دوره 15، شماره 57، فروردین 1399، صفحه 23-38
محبوبه زراوشان؛ احمد عبدل زاده؛ حمیدرضا صادقی پور؛ پویان مهربان جوبنی

15.

مقایسه‌ تاثیر فنانترن و پیرن بر جوانه‌زنی، رشد گیاهچه و فعالیت آنزیم‌های پاداکساینده در گندم نان (.Triticum aestivum L)

دوره 11، شماره 39، دی 1398، صفحه 126-137
ایوب سبحانی؛ سید یحیی صالحی لیسار؛ علی موافقی

16.

نقش سالیسیلیک اسید در کاهش اثرات اکسیداتیو ناشی از سمیت نیکل در مرحله جوانه‌زنی گیاه گندم (Triticum aestivum L.)

دوره 4، شماره 16، اسفند 1388، صفحه 1-9
عبدالرضا جعفری؛ رمضانعلی خاوری نژاد؛ حمید فهیمی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب