1.

Blood, Milk and Meat Vitamin D in the Dromedary Camel

دوره 9، شماره 4، زمستان 2019، صفحه 585-595
M. El Khasmi؛ B. Faye

2.

The Effects of Turmeric, Cinnamon, Ginger and Garlic Powder Nutrition on Antioxidant Enzymes’ Status and Hormones Involved in Energy Metabolism of Broilers during Heat Stress

دوره 8، شماره 1، بهار 2018، صفحه 125-130
A.A. Sadeghi؛ M. Moghaddam

3.

بررسی تاثیر نانوذرات نقره سنتزشده به روش احیاء شیمیایی بر فعالیت آنزیم‌های سوپراکسید دیسموتاز و گلوتاتیون پراکسیداز پلاسما در مدل موش صحرایی

دوره 10، 1 (37) بهار، بهار 1395، صفحه 69-79
الهام قویدل اقدم؛ محمد نریمانی راد؛ علیرضا لطفی

4.

تأثیر آنتراسن برفاکتورهای استرس اکسیداتیودر گیاه یونجه (Medicago sativa L.)

دوره 3، شماره 12، زمستان 1392، صفحه 41-57
مریم خوش سخن مظفر؛ لیلا جعفری؛ الهه وطن خواه

5.

تغییرات آنتی اکسیدانتی در گیاه oleracea 1. cv. saccata Brassica تحت تنش با فلز سنگین کادمیوم

دوره 4، شماره 13، بهار 1393، صفحه 69-84

6.

تغییرات در جوانه زنی، قدرت بذر و فعالیت سیستم آنتی اکسیدانتی در بذرهای پنبه در طی زوال

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 12 بهمن 1399
فرشید قادری‌فر؛ امید سنچولی؛ حمیدرضا صادقی پور

7.

فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدان و متابولیسم بی‌هوازی در ریشه سه لاین امیدبخش گندم تحت تنش غرقابی

دوره 12، شماره 42، پاییز 1399، صفحه 147-161
فرشته علیزاده واسکسی؛ علی چراتی آرایی؛ همت اله پیردشتی؛ سارا سعادتمند

8.

کاهش زیستی آلومینیوم از محیط زیست با استفاده از گیاه لیسیانتوس

دوره 8، شماره 2، بهار 1395، صفحه 9-20
فائزه قناتی؛ زینب السادات هاشمی

9.

مقایسه اثر سیلیکون معدنی و نانوسیلیکون بر برخی صفات بیوشیمیایی و فتوسنتزی در گیاه ذرت Zea mays L.تحت تنش شوری

دوره 15، شماره 57، بهار 1399، صفحه 23-38
محبوبه زراوشان؛ احمد عبدل زاده؛ حمیدرضا صادقی پور؛ پویان مهربان جوبنی

10.

مقایسه‌ تاثیر فنانترن و پیرن بر جوانه‌زنی، رشد گیاهچه و فعالیت آنزیم‌های پاداکساینده در گندم نان (.Triticum aestivum L)

دوره 11، شماره 39، زمستان 1398، صفحه 126-137
ایوب سبحانی؛ سید یحیی صالحی لیسار؛ علی موافقی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.