1.

ارزیابی شاخص‌های کیفی، خصوصیات حسی و میکروبی در ماکارونی صنعتی غنی‌سازی‌شده با استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 12، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 27-38

2.

بررسی تاثیر افزودن پودر دانۀ تاج خروس (Amaranthus cruentus) بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی کشک مایع

دوره 9، شماره 3، آبان 1396، صفحه 105-117
لیلا علی محمدی؛ مهشید جهادی؛ هاجر عباسی؛ مریم اعرج سلطانی

3.

بکارگیری با سیلوس های پرو بیوتیکی به منظورارتقاء فاکتورهای تغذیه ای لارو ماهی قره برون (Acipenser persicus)

دوره 1، شماره 2، شهریور 1386، صفحه 25-32

4.

تأثیر باسیلوس‌های پروبیوتیکی بر کارآیی فاکتورهای رشد لارو ماهی قره‌برون (Acipenser persicus)

دوره 1، شماره 3، آذر 1386، صفحه 41-48

5.

تأثیر‌غنی‌سازی با ایزوله سویا، آرد عدس، آلبومین و اسپیرولینا پلاتنسیس بر‌ ویژگی‌های‌کیفی نودل صنعتی

دوره 16، 2(تابستان)، تیر 1403، صفحه 33-47
مونا رحیمی؛ امیر حسین الهامی راد؛ مسعود شفافی زنوزیان؛ محمد آرمین؛ افشین جعفرپور

6.

تخم‌مرغ‌های فراسودمند؛ الف) غنی‌‌شده با مواد معدنی، ویتامین‌ها و رنگدانه‌ها

دوره 1، شماره 4، خرداد 1401، صفحه 12-28
داریوش خادمی شورمستی

7.

غنی‌سازی نائوپلیوس آرتمیا ارومیانا با جلبک نانوکلروپسیس اکولاتا و ایزوکرایسیس گالبانا

دوره 15، شماره 3، دی 1400، صفحه 33-41
سما کرمی فر؛ قباد آذری تاکامی؛ محمود حافظیه

8.

کاربرد پروتئین‌های هیدرولیزشده آنزیمی حاصل از جلبک‌ها جهت غنی‌سازی مواد غذایی

دوره 1، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 375-390
سارا جعفری راد؛ لیلا ناطقی؛ معصومه مسلمی؛ کیان پهلوان افشاری

9.

نقش فناوری هسته‌ای در افزایش قدرت ملی جمهوری اسلامی ایران در گام دوم انقلاب

دوره 1، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 65-96
محمد پورقربان؛ غلامرضا کریمی؛ ارسلان قربانی شیخ نشین


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب