1.

اثر فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروساختار پودر عصاره مالت

صفحه 1-12
خشایار سرابندی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مریم محمدی؛ زهرا اکبربگلو

2.

بررسی تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانه‌های کنجد

صفحه 13-21
امیر عبدالهی؛ مسعود شفافیی زنوزیان؛ محمدرضا سعیدی اصل؛ محمد آرمین؛ عادل بیگ بابایی

3.

ارزیابی خواص کاربردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده تخم قزل‏آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 23-35
مهسا رجب زاده؛ پرستو پورعاشوری؛ بهاره شعبان پور؛ علیرضا عالیشاهی

4.

مقایسه تأثیر عصاره مریم گلی و زیره سبز در جلوگیری از توکسین زایی قارچ آسپرژیلوس فلاووس در مغز پسته

صفحه 37-45
حمید توکلی پور؛ لیلا زیرجانی؛ مجید جوانمرد داخلی

5.

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلمهای تهیه شده حاوی نانوذرات اکسید سیلیسیوم با پایه پلی ساکارید آرد سویا

صفحه 47-55
داوود سالارباشی؛ مصطفی شهیدی نوقابی؛ بی بی صدیقه فضلی بزاز؛ سید علی مرتضوی؛ ایمان شهابی قهفرخی؛ رضا احمدی

6.

فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و بررسی خواص کیفی آن

صفحه 57-70
پیمان دادور؛ اسماعیل عطای صالحی؛ زهرا شیخ السلامی

7.

مدل سازی اثر برشته کردن با مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه هندوانه آجیلی و بهینه سازی آن

صفحه 71-85
زهرا غلامی؛ سارا انصاری

8.

ارزیابی خواص شیمیایی، مکانیکی و نوری فیلمهای خوراکی بر پایه پوره کدومسمایی به کمک روش سطح پاسخ

صفحه 87-101
اصغر ترابی؛ یونس زاهدی

9.

اثر جایگزینی پودر هویج با آرد گندم بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی

صفحه 103-113
فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد

10.

تهیه نانو لیپوزوم های حاوی اسانس روغنی پرتقال با استفاده از روش حرارتی

صفحه 115-122
محمدحسین نشاسته گیر؛ محبت محبی؛ محمدحسین حداد خداپرست

11.

تاثیر فرآیند ریزپوشانی با استفاده از خشک کن انجمادی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی اکسیدانی اسانس گلپر

صفحه 123-136
پروین شرایعی؛ ریحانه احمدزاده قویدل؛ حسین بادفرسا

12.

بهینه‌سازی فرمولاسیون کشک مایع فراسودمند حاوی اینولین بومی و گوار

صفحه 137-149
شکوفه مروی؛ سید علی مرتضوی؛ الناز میلانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب