1.

اثر ضد میکروبی آویشن شیرازی بر روی E.coli O157:H7 درگوشت چرخ‌کرده گوساله در طی نگهداری در یخچال (سردخانه)

صفحه 1-8
نگین نوری؛ نوردهر رکنی؛ افشین آخوندزاده؛ علی میثاقی؛ فهیمه توریان

2.

مطالعه تأثیر اینولین، مقدار تلقیح و دماهای مختلف بر سرعت رشد و متابولیسم لاکتوباسیلوس اسیدو فیلوس La5 در شیر

صفحه 9-16
هیوا کریمی دره‌آبی

3.

بررسی آلودگی گوسفندان و بزهای کشتاری کشتارگاه تبریز به انگل‌های خونی در سال 1388

صفحه 17-21
حسین هاشم‌زاده‌فرهنگ؛ پریسا شهبازی؛ فرهاد فردمنافی‌راد

4.

آلودگی شیر به بقایای آنتی‌بیوتیک‌ها طی چهل سال اخیر در ایران

صفحه 23-30
گیتی کریم؛ سید محمد مهدی کیائی؛ نوردهر رکنی؛ سیدمهدی رضوی‌روحانی

5.

بررسی میزان آلودگی به کرم‌های انگلی در بین کارکنان رستوران‌های شهرستان تبریز

صفحه 31-35
یعقوب قره‌داغی

6.

مطالعه نسبت آلودگی کلی‌فرم‌های مدفوعی به انتروکوک‌ها در بستنی‌های سنتی عرضه‌شده در شهر تبریز

صفحه 37-41
حشمت صادری اسکویی؛ افسانه توکلی

7.

بررسی باقیمانده برخی از مواد افزودنی در شیر خام جمع‌آوری‌شده از منطقه پاکدشت در سال 1388

صفحه 43-47
طناز موسوی؛ مجتبی صالحی؛ مجیدمحمد صادق؛ لیلا محمدیار

8.

اثر اسپری اسیدهای سیتریک، استیک و پروپیونیک بر برخی پارامترهای میکروبی، شیمیایی و ظاهری گوشت بسته‌بندی‌شده گاو

صفحه 49-58
شهرام حنیفیان؛ مجید جلیل‌نیا


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب