1.

بررسی عملکرد آنتیاکسیدانی و تعیین شرایط بهینه سنتز نانو ذرات سبز نقره توسط عصاره آبی گیاه Falcaria volgaris Bernh.

صفحه 1-19
غزاله کوچک زاده؛ زینب دلفان

2.

بررسی فیتوشیمیایی اسانس گیاه Prangos ferulacea Lindl. در رویشگاه‌های مختلف شهرستان دلفان

صفحه 19-33
امیر میرزایی موسی وند

3.

سنجش کیفی ترکیبات ثانوی اسانس‌ گیاه دارویی Mentha piperita L. به روش‌های فیزیکی به‌عنوان جایگزین روش GC-MS

صفحه 34-50
مژگان جمشیدیان؛ رضا دهقانی بیدگلی؛ مهرداد مرادی

4.

بررسی اثر تراکم و کاه غنی شده بر پاسخ‌های فیتوشیمیایی اسانس گیاه Satureja bachtiarica Bunge. در شرایط دیم

صفحه 51-65
احمد میرجلیلی؛ محمد حسین لباسچی؛ محمد رضا اردکانی؛ حسین حیدری شریف آباد؛ مهدی میرزا

5.

ارزیابی و مقایسه مهم‌ترین متابولیت‌های ثانویه عصاره متانولی اندام‌های مختلف گیاه Cynara Scolymus L. تحت تاثیر تنش آبی و تراکم کاشت

صفحه 66-80
منوچهر طهماسبی؛ یوسف حمیداوغلی؛ محمدباقر رضایی؛ علیرضا حسینی

6.

بررسی طیف فلورستیک، اتنوفارماکولوژی، اکوفیتوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی گیاهان پرمصرف سنتی در درمان دیابت - روستای کوهستانی چهارباغ

صفحه 81-102
فریبا السادات هاشمی سیرجانی؛ بهاره بهمنش؛ معصومه مازندرانی؛ فرامرز رستمی چراتی

7.

بررسی اکوفیتوشیمیایی اسانس گیاه Oliveria decumbens Vent. در رویشگاههای مختلف استان فارس

صفحه 103-116
دامون رزمجویی؛ شهرام یوسفی خانقاه؛ سمیه دهداری؛ حمید محمدی؛ فریبا نوعدوست


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب