1.

اثر عصاره‌های آبی و الکلی شاخسارهای رویشی و زایشی Ajuga Chamaecistus و Ajuga austro-iranica (Lamiaceae) بر رشد برخی باکتری‌ها و قارچ‌ها

صفحه 5-16
فرخنده رضانژاد؛ صدیقه مهرابیان

2.

بررسی ریخت‌شناختی و مولکولی روابط گونه‌های گل شیپوری در ایران

صفحه 17-36
لیلا جودی

3.

بررسی اثر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) و دارچین ( Cinnamomum Verum) برتشکیل بیوفیلم سویه‌های بالینی استافیلوکوکوس اورئوس

صفحه 37-54
پریسا رحمتی؛ فاطمه نوربخش؛ عباس پازکی

4.

نام‌های محلی درختان تیره‌های افراییان، اَنجیلیان، باقلاییان، توسکایان، خرمالوییان، راشیان، شمشادیان و گردوییان در ایران

صفحه 55-84
قاسم حبیبی بی بالانی؛ پریسا محمدپور؛ فاطمه موسی زاده صیاد محله

5.

بیولوژی تولیدمثل ماهی مرکب بزرگ (Sepia pharaonis, Ehrenberg, 1831) در آب‌‌های شمالی خلیج فارس

صفحه 85-98
نصیر نیامیمندی؛ علی مبرزی؛ غلام مرادی؛ خسرو آئین جمشید

6.

بررسی مقایسه‌ای آناتومی برگ ودمبرگ در سه گونه گلابی در استان گیلان (Pyrus L.)

صفحه 99-110
نسیبه دهقان؛ سیاوش حسینی سرقین؛ رشید جامعی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب