1.

تاثیرافزودن بذرکتان برخواص تغذیه ای و ماندگاری نان بربری

صفحه 1-11
محمد جلینی؛ مهدی قیافه داوودی؛ زهرا شیخ الاسلامی

2.

تاثیر انواع پیش‌تیمارها بر ویژگی‌های رنگی و فیزیکوشیمیایی برش‌های بادمجان خشک شده با هوای داغ

صفحه 13-23
معصومه مجتهدی زنجیرآباد؛ شهین زمردی

3.

بررسی شرایط استخراج اینولین از ریشه های گیاه چیکوری( Cichorium intybus L.)

صفحه 25-35
سهیل توکلی کردلر؛ یوسف رمضان؛ محمد عبدالهیان نوقابی

4.

ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum ) در سیستم های روغنی و امولسیونی

صفحه 37-46
مهدی سعیدی فر؛ امیر حسین الهامی راد؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ هاشم اخلاقی

5.

تولید اسنک حجیم حاوی پودر آب پنیر - تخم مرغ و ارزیابی ویژگیهای آن

صفحه 48-61
نادر روشن؛ ریحانه احمدزاده؛ الناز میلانی؛ پروین شرایعی

6.

بررسى رفتار فازی و ویژگی های رئولوژیکی مخلوط کازئینات سدیم – نشاسته گندم

صفحه 63-72
فرزاد صادقی؛ رسول کدخدایی؛ بهاره عمادزاده

7.

بهینه یابی فرمولاسیون شکلات تیره پری‌بیوتیک با استفاده از مخلوط اینولین، ایزومالت و مالتیتول

صفحه 73-86
مریم کیومرثی؛ سمیرا یگانه زاد؛ مصطفی شهیدی؛ ابوالفضل پهلوانلو؛ مارال خوش گیش

8.

بررسی اثر نانو اکسید روی بر خواص فیزیکوشیمیایی و پارامترهای معادلات رشد میکروبی بایوکامپوزیت نشاسته سیب‌زمینی

صفحه 87-96
صاحبعلی منافی؛ نسیم مهدوی میقان؛ عبدالرضا محمدی نافچی

9.

تاثیر کاربرد صمغ دانه مرو بر بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب

صفحه 97-103
سیده مرضیه میرزائی؛ علی محمدی ثانی

10.

بررسی تاثیر افزودن پودر دانۀ تاج خروس (Amaranthus cruentus) بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی کشک مایع

صفحه 105-117
لیلا علی محمدی؛ مهشید جهادی؛ هاجر عباسی؛ مریم اعرج سلطانی

11.

بررسی اثرخمیرترش بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان تست حاوی آردچاودار

صفحه 119-128
علیرضا فرجی؛ سید علی مشعشعی؛ مینا کشانی

12.

بررسی پارامترهای کمی و کیفی گیاه اوجی خشک شده با روشهای‌ بستر سیال و مایکروویو

صفحه 129-141
فرزانه صفری؛ سیده زهرا سید النگی؛ هادی عالمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب